Голова облради Микола Лукашук закликає мешканців Дніпропетровщини бути вкрай уважними та обережними!!!

     Декілька годин тому голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зробив дуже актуальний допис на своїй сторінці у Фейсбук. У ньому посадовець звертається до жителів з наполегливим проханням – ДОТРИМУВАТИСЬ ВСІХ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ, ОСОБЛИВО ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ. Це питання нині набуло ще більшої актуальності. Чим Микола Васильович пояснює таке застереження – читайте далі.

     Очільник обласної ради констатує, що останні декілька днів у ворога реальна істерика, викликана рішучими кроками ЗСУ. Вони стосуються тактично грамотних дій наших військових на Херсонщині та Донеччині. В результаті маємо звільнення Архангельського, Миролюбівки і Лиману. Тепер над цими населеними пунктами знову велично майорить наш рідний жовто-блакитний стяг. Такі успіхи українських Захисників викликають у російських диктаторів неймовірну лють, тому вони від безпорадності ще сильніше б’ють по наших територіях, завдаючи Україні катастрофічних руйнувань та трагедій.  

     Микола Лукашук підкріпив спостереження фактами злочинів російської армії проти мирних дніпрян та жителів області:

  • Минулого тижня росіяни кілька разів випускали по Дніпру «Іскандери» і Х-22. Нині понеділок почався з чергового ракетного удару по Дніпровському району. Про регулярні обстріли Нікопольського і Криворізького районів годі й говорити.

      З огляду на таке божевілля, Микола Васильович звертається до жителів Дніпропетровщини з таким наполегливим проханням:

  • Я вкотре прошу й нагадую: ходити в укриття, в паркінг чи дотримуватися правила двох стін під час повітряної тривоги – ВАЖЛИВО. Особливо зараз, коли ЗСУ звільняють українську землю. Ворог витрачає мільйони доларів на терор мирних українців. Ці нелюди не зупиняться ні перед чим. Так, Україна переможе. Але це не станеться завтра, як би нам того не хотілося. Війна триває, щодня, щохвилини. Реагуємо на сирени, кожна з них – сповіщення про потенційну загрозу. Пам‘ятайте про це і будьте обережними!

     Посадовець упевнений, що наші військові роблять все можливе і навіть більше, аби захистити кожного українця. Але ми всі теж маємо бути вкрай обережними й уважними. Ворожі ракети дуже підступні і максимально руйнівні, але все ж таки не варто чекати на їх приліт у Ваш будинок. Слід уважно слухати сирени і читати канали соцмереж, де посадовці намагаються максимально оперативно сповіщати нас про реальну загрозу. Так, ми вже заморились, так, важко постійно перебувати у стані тривоги і бігати в бомбосховища! Та все ж таки життя дорожче за будь-які страхи. Тож, давайте береги себе, захищати своїх дітей, допомагати рідним та близьким людям. Російським окупантам все одно не зламати сталевої стійкості українців. Давайте не припиняти їм це доводити!

 https://www.facebook.com/nbankr

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11