Борис Джонсон на новій посаді буде й надалі допомагати Україні

Як повідомляє видання «The Guardian», колишній очільник британського уряду Борис Джонсон стане президентом британської ініціативи «Консерватори-друзі України». Тим самим продовжить підтримувати Україну у протистоянні російській агресії.

До цієї групи входять депутати парламенту Об’єднаного королівства від Консервативної партії, а також інші члени партії, які намагаються надавати Україні допомогу у протистоянні російській агресії.
Борис Джонсон – найбільш очевидна та найгідніша кандидатура для очільництва цієї організації, оскільки він був першою людиною не лише у цій країні, а у всьому Західному світі, яка рішуче виступила на підтримку українського народу, – відзначив чинний президент ініціативи Джон Віттінгейл.
Слід нагадати, що раніше у своєму Twitter Борис Джонсон написав, що промова путіна про «приєднання» до рф загарбаних територій України є шахрайством і ганьбою, світ не може сприймати спроби росії колонізувати Україну, а має стояти з народом України та підтримувати його до відновлення територіальної цілісності.
Ми надзвичайно вдячні справжньому другу України – Борису Джонсону, який залишається з нашим народом, підтримує кожного українця та разом з нами наближає Перемогу!

За матеріалами:
https://lb.ua/world/2022/10/03/531305_boris_dzhonson_ocholit_grupu.html
https://ua.korrespondent.net/world/worldabus/4521998-borys-dzhonson-na-novii-posadi-spivpratsuivatyme-z-ukrainoui

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11