Дорогі наші люди «золотого віку», ветерани праці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку!

     За ініціативою ООН, це свято щорічно відзначається у світі 1 жовтня. Для нас – це чудовий привід вкотре приділити увагу своїм батькам та матусям, бабусям та дідусям, огорнути їх любовʼю, турботою і теплом, яке їм зараз особливо потрібне. Адже літні люди дуже вразливі до життєвих обставин, тим паче під час війни потребують піклування, спілкування та захищеності.

     Ми вдячні представникам старшого покоління за безцінний спадок, які Ви подарували сучасникам завдяки своїй чесній, багаторічній праці, трудовим і життєвим надбанням. Загартовані  досвідом, Ви подаєте нам гідний приклад, виховуєте найкращі якості, прищеплюєте важливі цінності справедливості, гідної праці, любові до рідних та своєї Батьківщини. Цей дорогоцінний досвід від Вас додає нам сили, допомагає з честю захищати державу, боронити свої права та будувати власне майбутнє у вільній Україні. Зараз нам не обійтися без Вашого життєвого досвіду, мудрості, слушних порад та добрих настанов, які надають натхнення та впевненості.

            Дорогі наші ветерани, люди досвідченого віку, наша любов та повага до Вас з роками тільки міцніє, дякуємо, що Ви є, дякуємо, що поряд! Нам дуже хочеться, щоб “золота” пора Вашого життя була такою ж прекрасною, як осінні барви дерев та яскравою, як сонячні промені. Всім серцем бажаємо Вам мирного неба, міцного здоровʼя, щасливого довголіття, сімейного благополуччя, наснаги та бадьорості. Нехай Ваші дні будуть сповнені добрими подіями, щирими емоціями, радісними зустрічами, приємним спілкуванням в колі рідних та близьких людей.

                                                                                                                                                                 ПРАВЛІННЯ та ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                  АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

           

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11