Відділ технічного контролю гідно витримав перевірку з охорони праці

     Чисельність працівників ВТК наближається до сотні представниць прекрасної статі. Керує цим суто жіночним колективом молодий, але впевнений та компетентний начальник Олег Фрай. Він любʼязно зустрів інспектуючих та супроводжував їх до місць перевірки.

     До складу комісії, яку очолив директор з охорони праці Юрій Голов, увійшли: в.о. начальника Відділу охорони праці Сергій Побережнюк, його заступник Тетяна Постельняк, а також інженериДенис Омененко, Олена Дюбанова і Наталія Гадюк. Колеги розділилися та розпочали огляд.

     Перевіряльники у супроводі керівника підрозділу попрямували до механічної лабораторії. Гірничий інженер з охорони праці Денис Омененко зазирнув у протипожежну ємність, попрохав наповнити її піском у достатній кількості. Він висловив незначні зауваження стосовно ведення документації та вказав на необхідність полагодити заземлення на дробарці.

     До дослідницької лабораторії збагачення завітав Сергій Побережнюк. Зауваження на цьому робочому місці стосувались культури виробництва. Виявилося, що до санвузлу не проведена електроенергія, а це викликає незручності та цілком зрозумілі скарги у працівниць. Перевіряльник наголосив, що ця проблема потребує негайного вирішення, із залученням спеціалістів Центральної енерголабораторії (ЦЕЛ). Виникали і певні зауваження з приводу стану пожежної безпеки, які мають бути виправлені найближчим часом. Щодо ведення документації, обійшлося без критичних моментів.

     Хімічну лабораторію інспектував жіночий тандем інженерів – Тетяна Постельняк та Наталія Гадюк, але це аж ніяк не пом’якшувало суворості підходу до стану справ в галузі охорони праці. Фахівчині рекомендували оновити та переглянути деякі інструкції, зокрема, з пожежної безпеки, програми спецнавчання і стажування. Також вказали на необхідність позначення і нумерації вогнегасників, які розташовані вздовж коридору.

     Принципова Олена Дюбанова перевіряла нормативну документацію підрозділу, в якій знайшла певні недоліки і вказала на них. Зокрема, мова йшла про необхідність належного оформлення журналів.

     Але в цілому ВТК гідно витримало перевірку. Його керівництво пообіцяло оперативно усунути недоліки та й надалі слідкувати за дотриманням всіх вимог задля безпечної праці співробітників. Перевіряльники подякували начальнику підрозділу за конструктивний діалог та побажали успіхів у роботі.

Анастасія ШАБЛЯ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11