Гороскоп на тиждень з 26 вересня по 2 жовтня 2022 року

Овен. Представники цього знаку матимуть багато турбот, але не з приводу фінансів, тут ситуація загалом стабільна. В трудовому колективі може початися серйозна реорганізація, в результаті якої Ви отримаєте підвищення чи вигідніші умови праці. Вдалими будуть відрядження. Молодих фахівців помітять начальники. Похитнути Ваше міцне здоров’я зараз можуть лише стреси та поганий настрій, тому зберігайте оптимізм та віру в свої сили.

Тілець. У цей період посилиться вразливість, і Ви братимете близько до серця будь-яке різке слово, через що можуть початися сварки в парі. Самотнім людям не варто очікувати багато від побачень, нові зустрічі принесуть приємне спілкування, але не більше. У багатьох сім’ях виникнуть неприємності із родичами. Не виключена велика сварка у колі найближчої рідні. Але від 29 вересня для Вас все зміниться на краще.

Близнюки. Попередні теми і справи знову активно входять у життя, як раз настав час довести їх до логічного завершення. Ваша популярність у представників протилежної статі значно зростає. До кінця тижня зможете набути стабільності у справах, отримати багато приємних емоцій від спілкування з рідними та близькими людьми. Для тих, хто давно думав про народження дітей, настає сприятливий момент для зачаття.

Рак. Тиждень дуже важливих справ, від яких залежить Ваш добробут у майбутньому. Багато розмов та зустрічей із потрібними людьми, які сприятимуть здійсненню задумів. Обставини складаються найкраще для дій, вкладених у здобуття балансу в індивідуальних взаєминах і життєвого комфорту. Але для цього потрібно думками повернутися в минуле, проаналізувати те, що і як зроблено для реалізації бажаного.

Лев. Сприятливий тиждень, відкриваються нові можливості, проте не варто поспішати з ухваленням рішень. Зараз краще завершити всі поточні справи, обірвати токсичні зв’язки та закрити всі борги. Незабаром у Вас почнеться нове і цікаве життя, тому не варто тягнути в майбутнє прив’язки з минулого. Ви стаєте помітними для інших людей, з Вами хочуть контактувати. Виявляйте ініціативу, дійте – Вам усе вдасться.

Діва. Пасивна агресія може виявитися у робочих взаєминах, тому не варто продавлювати ситуацію. Відійдіть убік, відпочиньте – це найкраще, що Ви можете зробити зараз, оскільки спроби пришвидшити справи призведуть до їх ще більшого уповільнення. До вихідних можуть з’явитися додаткові труднощі. 2 жовтня ймовірне погіршення самопочуття та настрою, високою є імовірність конфліктів.

Терези. Час справедливої оцінки Ваших дій та отримання заслужених результатів. Успіх і задоволення зараз залежать від того, як Ви проявляли себе у попередній період. Якщо все-таки початок тижня буде не дуже сприятливим, не засмучуйтеся – від 29 вересня успіх та везіння супроводжуватимуть Вас у всіх справах. Вдасться ефективно організувати своє життя та налагодити сімейні стосунки та робочі взаємини.

Скорпіон. Період важливих рішень щодо спільних ресурсів та проєктів, а також серйозних поворотів в особистих взаєминах. Ви ніби в стані стиснутої пружини, запас Вашої енергії – дуже великий, тому розпоряджайтеся нею розумно. Поспіх у справах або тиск на партнерів можуть додати проблем і завести в глухий кут. Самостійна робота буде ефективніша, ніж колективна діяльність.

Стрілець. Необхідно підлаштуватися під зовнішні умови та використовувати цей тиждень для відновлення давніх стосунків, оскільки найближчим часом зв’язки з минулого будуть дуже корисними. Не треба хитрувати та ухилятися від незручних питань. Навпаки – всі неприємні теми можна закрити раз і назавжди, якщо говорити чесно та діяти відповідно до закону. Для любовної сфери, дуже сприятливий період, правда потрібно буде робити складний вибір.

Козоріг. Почуття відійдуть на другий план, замість романтики приходить бажання і прагнення рухатися у соціальній сфері та досягати вершин. Тиждень сприятливий для роботи та матеріальних справ, взаємодії з фінансовими організаціями та державними структурами. Намагайтеся всі домовленості оформляти юридично – і все у Вас складатиметься найкращим чином. Однак якщо щось зараз не вдається так, як Ви задумали, відкладіть справи до наступного тижня.

Водолій. Початок тижня дуже інтенсивний – життя кардинально змінюється. Важливо утриматися від спокус, щоб не зіпсувати те, що зараз формується. Настав час перебудуватися та прийняти нові життєві обставини. Звернувшись до друзів та однодумців, можна отримати допомогу та знайти своє місце в соціумі, як у своїй країні, так і за кордоном. Сприятливо займатись фінансовими питаннями, вести переговори з партнерами, шукати співробітництва з іншими людьми.

Риби. Час туги, жалю про втрачені можливості, і навіть отримання життєвих уроків. У другій половині тижня обставини стають сприятливішими, і Ви зможете знайти вихід з найважчої ситуації. У взаєминах з іншими людьми зараз ліпше піти на поступки, може навіть чимось пожертвувати, але дуже скоро Ваше життя зміниться на краще. Допоможіть іншим зараз – і Ви набудете вдячних знайомих та гарної репутації.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11