Наша колега Людмила ЛЮБИМОВА потребує допомоги!

     У січні цього року ми зверталися до Вас, наші шановні читачі, із закликом допомогти нашій колезі зібрати гроші на лікування тяжкої онкохвороби. Мова йде про електромонтера з ремонту обмоток та ізоляції електрообладнання Електроремонтного цеху – 66-річну Людмилу ЛЮБИМОВУ.

       Людмила Вікторівна працює на нашому підприємстві не один десяток років. Для співробітників є взірцем професіоналізму, відповідально та якісно виконувала свою роботу, на неї завжди можна було покластися. А тепер ця напрочуд добра та порядна жінка  потребує нашої з Вами підтримки через вкрай важкий стан здоровʼя.

     Занедужала наша колега минулоріч. Це сталося раптово, самопочуття стрімко погіршувалося. Після обстеження виявилося, що у жінки одна нирка, а функція другої дуже слабка. Окрім цього, у Людмили Вікторівні діагностували аденокарциному кишківника (пухлину злоякісного характеру, що розвивається).

       З того часу наша колега стала на шлях боротьби з важкою хворобою. Пройшла курс хіміотерапії, у серпні перенесла хірургічне втручання. Зараз вона вже вдома, але її стан дуже важкий.

        Звісно, з початком серйозного лікування онкохвороби, Людмила Любимова вже не могла працювати. За діагнозом на лікарняному вона мала право знаходитися лише 120 діб, а за весь рік – не більше ніж 150. Тобто з червня жінка знаходиться у безоплатній відпустці. Тому наразі у неї взагалі відсутні засоби для існування, не говорячи вже про те, що постійно треба купувати медикаменти та проходити спецпроцедури. Доглядає за нею донька, яка не працює, бо не може залишати без нагляду маленьку дитину і хвору матір.

      Таким чином, Людмила Вікторівна опинилася у безвихідній ситуації: вона не має змоги оплачувати подальше лікування та супутні з ним потреби. Колектив ЕРЦ вже не вперше допомагає своїй колезі збором коштів, за що вона дуже вдячна, але, на жаль, цього замало. Тому звертаємось по допомогу до всієї дружної команди комбінату та інших небайдужих людей, які мають бажання і змогу підтримати Людмилу Любимову.

     Під час війни ми, як ніколи, усвідомлюємо цінність людського життя. Для його порятунку допомагаємо ЗСУ, вимушеним переселенцям, постраждалим в результаті бойових дій. І хоч як би нам всім зараз не було важко, маємо продовжувати підтримувати тих, хто цього потребує. Навіть якщо фінансове положення нині не найкраще, для кожного з нас буде посильно  виділити з бюджету, наприклад, 10 чи 20 гривень. Ми від того нічого не втратимо, а Людмилі Вікторівні подаруємо шанс на продовження життя. Ваші кошти можуть стати по-справжньому рятівними.

                                Давайте разом допоможемо одужати чудовій жінці, люблячій матусі та бабусі!

                                                                           Реквізити картки для допомоги:

                                                               картка «ПриватБанк»: 4149 4998 0735 4400.

                                                                      Телефон для додаткової інформації:

                                                           (068) 444 82 58 (Людмила Вікторівна Любимова).

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11