Тяжко хвора покровчанка Тетяна Каташ потребує нашої допомоги на лікування

     Всі українці наразі переживають надскладний період. Військові дії на території країни накладають свій відбиток на кожну родину. Всі ми разом намагаємось підтримувати армію, чим можемо, допомагати нашим Героїчним Захисникам, а також постраждалим внаслідок війни. Та, на жаль, поряд з основною всеукраїнською бідою, наші люди продовжують тяжко хворіти. Тим паче, стресова атмосфера сьогодні тому дуже сприяє. А от боротись із підступними недугами стає дедалі важче – катастрофічно не вистачає особистих коштів. Доводиться просити допомоги у небайдужих людей. Саме з таким проханням до нашої редакції звернулись родичі 36-річної покровчанки Тетяни Каташ – мами трьох дітей.

 

     Діагноз Тетяни – Лімфома Ходжкіна (ст.II кл.гр.II.), яка належить до злоякісних пухлин лімфатичної системи. Якщо вчасно не розпочати лікування, патологічні лімфоїдні елементи можуть накопичуватися в інших частинах тіла – селезінці, печінці, кістковому мозку. Тобто,  це онкозахворювання вважається дуже тяжким. І тому для того, щоб не дати хворобі прогресувати, жительці Покрова потрібно якнайшвидше розпочати дуже дороге лікування.

     Рідні Тетяни Каташ вже витратили всі їхні заощадження на численні дороговартісні обстеження, процедури та ліки. Але потрібно ще дуже багато коштів, яких у родини немає. Саме тому вони звертаються до небайдужих людей з проханням фінансово допомогти їхній родині врятувати рідну людину та дати їй шанс на одужання.

     Сама ж Тетяна сподівається на підтримку, вдячна кожному за теплі слова, молитви за її здоров’я та фінансову допомогу. Жінка впевнена, що завдяки вчасному лікуванню зможе перебороти хворобу, адже вона любить життя і хоче ЖИТИ. Жити заради своїх трьох діточок, яким дуже потрібна любляча мама поряд.

     Тож, давайте разом допоможемо покровчанці втілити у життя її мрію – одужати та жити далі, радіючи кожному новому дню.

     Долучитись до допомоги може кожен бажаючий, адже зараз будь-яка сума є важливою. Переказати кошти на лікування Тетяни Каташ можна на картку Ощадбанку: 5167 8032 0417 8557 (Тетяна Каташ) або 5167 8032 4361 2962 (Євгенія Коломоець, мама Тетяни).

                    Не залишайтесь байдужими! Допоможіть врятувати багатодітну маму,

                                          яка дуже хоче бути поряд зі своїми дівчатами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11