«Кредит Дніпро» та «Ощадбанк» – тепер партнери

     Основними установами, які надають фінансові послуги в нашому місті, є банки «Кредит Дніпро», «ПриватБанк» та «Ощадбанк». Більше всього працівників комбінату цікавить перший, бо саме він обслуговує зарплатний проєкт підприємства. Порівняно з двома державними «фінансовими китами», «Кредит Дніпро» – доволі молода мережа, що розвивається і з кожним днем прогресує, запроваджуючи нові сервіси та зміцнюючи зв’язки з іншими «колегами». Такі кроки позитивно впливають і на обслуговування клієнтів, доступність та розширення спектру фінансових операцій. Наприклад донедавна, клієнти «Кредит Дніпра» мали змогу знімати готівку без комісії тільки в банкоматах цієї ж мережі та «ПриватБанку». Тепер така послуга доступна і при знятті грошей в «Ощадбанку».

     Банк «Кредит Дніпро» збільшив партнерську мережу на 3000 банкоматів. Це відбулось завдяки започаткуванню співпраці з «Ощадбанком». Тому клієнти «Кредит Дніпра» тепер мають можливість з вигодою для себе користуватись банкоматами цього банку-партнера. Таким чином, значно поліпшується  сервіс.

      На які ж переваги, у зв’язку з цим, можуть розраховувати клієнти банку «Кредит Дніпро»?

  • Безкоштовне зняття готівки при наявності даного тарифу в тарифному плані – «В касі чи банкоматі інших банків-партнерів – не тарифікується».
  • Банкомати завжди завантажуються зручними купюрами.
  • Максимальна сума зняття готівки за одну операцію – до 10 000 грн.
  • Кількість операцій на добу – не обмежена
  • Зняття готівки можливе як за допомогою фізичного пластику (наявною карткою, у банкоматі), так і віртуальною карткою, що прив’язана до телефону, за допомогою NFC.

     На нашу думку, досить гарна новина. Адже для клієнтів банку, тобто для нас з вами, дуже важливо мати можливість знімати кошти у зручному місці та в достатній кількості,  без додаткових комісій. А раптом під час розрахунку у магазині, який співпрацює з сервісом «Ощадбанку», ви не знайдете картку, у такому випадку допоможе послуга NFC. Зручно і доступно для кожного.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11