Маленькі волонтери наближають нашу Перемогу

Діти Дніпропетровщини активно долучаються до величезної української армії супротиву російській агресії та наближення Перемоги. Вони збирають кошти для Захисників та дуже пишаються тим, що мають змогу допомогти. Кожна дитина вкладає у благородну справу частинку своєї душі, всім серцем підтримуючи Україну у прагненні стати вільною, незалежною та щасливою державою.
Грає на флейті та виготовляє патріотичні прикраси
Так 2-класниця з Дніпра на ім’я Соломія збирає на ЗСУ грою на сопілці. Перший вуличний концерт дівчинка дала на Великдень. Спочатку у її репертуарі було декілька пісень. Пізніше дівчинка вивчила Гімн України, пісню «Червона калина». Юна волонтерка змогла зібрати понад 150 тис. грн на армію.
–  Кошти були спрямовані на придбання бронежилетів, касок, тепловізорів, аптечок, термоковдр. А ще ми долучилися до збору на автівки і дрони. Підтримуємо й тварин, евакуйованих із зони бойових дій. Кожного разу дочка із подивом питає: «Мамусю, а я що справді допомогла?», – розповіла мама дівчинки Ксенія.  
А ще Соломія разом з мамою виготовляють та продають патріотичні прикраси. Всі зібрані кошти також перераховують на потреби ЗСУ.

Заробляє на шашкових турнірах
10-річна Мирослава із Кам’янського – чемпіонка України з шашок. Перемогу вона виборола на турнірі, який проходив у Херсоні. Із нагородою повернулась додому 23 лютого. А вже наступного дня почалася повномасштабна війна.
Дівчинка вирішила допомагати ЗСУ. Для цього вона разом зі своїми друзями із спортивної школи влаштовують шашкові турніри з перехожими просто на вулиці. Діти зуміли назбирати понад 20 тис. грн.

Продають крафтові льодяники, іграшки та браслети
8-річний Ігор з Дніпра разом з татом виготовляють льодяники зі смаком карамелі, вишні, кавуна, витрачаючи на волонтерство 1-2 години на день.
–  Ми вирішили підтримувати ЗСУ. І у наших Захисників стало ще більше Перемог на полі бою. Виходить, що наші гроші допомагають, – радіє юний благодійник Ігор.
Хлопчик вторгував понад 17 тис. грн. Частину перерахували на «Армію дронів», решту – у різні благодійні фонди.

8-річний Тимофій заробив для бійців понад 25 тис. грн на власноруч сплетених браслетах.
Збирали на мрію, та вирішили наблизити нашу Перемогу
Часто заради допомоги військовим діти готові пожертвувати своїми мріями. Так школяр Ерік збирав гроші на подорож до Єгипту. Але хлопчик вирішив віддати 3 тис. грн на допомогу військовим. Гроші з власної скарбнички передав на ЗСУ й маленький Матвій.
 
Юні українські патріоти щодня дійсно роблять велику справу, адже вони гуртуються навколо нашої найзаповітнішої мети – Перемоги! І ми обов’язково її досягнемо, бо немає нічого сильнішого за дитячу віру і підтримку!

За матеріалами
https://adm.dp.gov.ua/news/trimayut-svij-shchirij-ta-zvorushlivij-front-diti-volonteri-dnipropetrovshchini-zbirayut-koshti-dlya-zahisnikiv

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11