Комбінат та місто попрощалися з Героєм – ПРИХОДЬКОМ Олександром

     Сьогодні відбулася церемонія прощання з нашим земляком та працівником комбінату, старшим солдатом, стрільцем, санітаром піхотного відділення 97-ї піхотної роти – 45-річним ПРИХОДЬКОМ Олександром Володимировичем. Він героїчно загинув 11 вересня 2022 року під час артилерійського обстрілу, захищаючи рідну землю від російського агресора поблизу смт.Високопілля Бериславського району Херсонської області.

     Панахиду за загиблим Героєм відслужив Благочинний Православної Церкви України міста Покров, протоієрей Іван Назарик. Він зазначив, що московити всю історію їхнього існування вбивали, катували українців, знищуючи нашу мову, церкву, культуру. Продовжують це робити і зараз:

     –  Росія свідомо вбиває українців, руйнує нашу інфраструктуру. Це не війна –  це тероризм. І це не люди – це виродки, які посягають на найвищу цінність – життя  мирних безневинних людей. Ми ніколи не пробачимо сліз та страждань українців.

     У Захисника залишилася любляча родина – дружина Світлана та доньки Поліна і Даря. Болісно було дивитися, як вони переживають втрату своєї рідної Людини – прекрасного чоловіка і батька, який відтепер буде захищати їх з небес…

     Всі, хто прийшов провести Олександра Володимировича в останню путь – побратими, колеги та керівництво рідного кар’єру, звичайні мешканці міста, теж не стримували сліз, жалкуючи за ним і проклинаючи окупантів, які відібрали життя цієї гідної людини…

      Покровчани проводжали воїна живим коридором. Стоячи на колінах, віддавали шану його подвигу в ім’я нашого світлого майбутнього.

     З досвідченим гірником прощався і рідний кар’єр. О 10 годині ранку, під час прощальної церемонії з Героєм, одночасно на його честь просигналили всі екскаватори Покровського кар’єру.

     Ми висловлюємо слова співчуття родині загиблого. Вічна  пам’ять, слава мужньому Захиснику, який, виявивши стійкість та героїзм, поклав своє життя за Незалежність Батьківщини, за наше мире небо!

                                                                                                                                         Підготувала Олександрина ЛЕЩЕНКО

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11