На Нікопольщині стартував міжнародний проект «Помста NIMAR!»

Ветеран АТО ООС, а нині активний волонтер Сергій Голтва, запропонував небайдужим українцям допомогти Нікополю позбавитись від ворожих обстрілів з боку Енергодару та ЗАЕС. Така спецоперація розпочалася 7 вересня та отримала назву «Помста NIMAR!».

Набридло бачити своє рідне місто, його передмістя і Марганець в цілодобовому стресі! В постійній напрузі! У щохвилинному очікувані смерті, – зазначає Сергій.

Саме тому він разом з однодумцем Юрієм Нобєлєвим вирішили запустити міжнародний проект «Помста NIMAR!». Слово «NIMAR» має свою розшифровку: NI – Нікополь, MA – Марганець, R – Район (Нікопольський).

Як зазначає організатор доброї справи, «NIMAR» — це невидима, але потужна сила, яка зібрала в собі людську ненависть, злість та лють цих зруйнованих міст і сіл. Це – ПОМСТА: за своїх рідних, близьких і сусідів, які загинули від російських вибухів! За кожну зруйновану хату! За зруйноване життя своїх дітей, дружин і батьків!»

Таким чином, проект «Помста NIMAR!» має на меті зібрати 2,5 млн грн (станом на 9 вересня вдалося назбирати майже 200 тис грн), які будуть використані на придбання 3 дронів-камікадзе, високоякісного БПЛА для спостереження за пересуванням ворожої техніки та коригування атакою куплених дронів.

Щойно вказана сума буде зібрана, волонтери закуплять необхідне військове обладнання та передадуть нашим фахівцям ЗСУ. Ті, у свою чергу, розпочнуть операцію зі знищення рашистів, які зараз знаходяться на протилежному боці Каховського водосховища.

Організатори збору закликають долучитися до «Помсти NIMAR!» всіх, для кого Нікопольський район є рідним. Таким чином, кожен, навіть будучи за тисячі кілометрів від рідного регіону, зможе внести свій вклад у нашу Перемогу!

Не стійте осторонь! Разом ми зможемо подолати ворога та повернути мир на рідну землю! – закликають волонтери.

Ви також можете допомогти якнайшвидше знищити рашистів будь-якою посильною для вас сумою. Для цього переходьте за посиланням: https://nimar.com.ua/?fbclid=IwAR1FWB1N0Iw-203ztRIUqPCg3WSfO69gRuimYIpzq62p0P8YeMVJLK24WrU

Гуртуймося заради нашої спільної Перемоги!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11