Банк «Кредит Дніпро» збільшив кількість банкоматів по місту та став партнером «Ощадбанку». Що змінилося для пересічних клієнтів?

     Ми з Вами живемо в період стрімкого розвитку сучасних технологій. Вони направлені на створення більш зручних умов для кожного громадянина України. За останні роки наша держава зробила величезний крок вперед в галузі цифрових трансформацій та здійснення фінансових операцій. Якщо дивитись на такий прогрес очима молодої людини, то вона підхоплює на льоту прогресивні зміни і одразу ж використовує їх на практиці. А от люди поважного віку більш консервативні, тому обирають, на їх думку, надійні шляхи, наприклад, отримання та витрати коштів шляхом зняття готівки у банкоматі, пред’явлення документів, котрі потребують їх фізичної наявності. У свою чергу, учасники сфери обслуговування намагаються налаштовувати свої сервіси так, щоб задовольняти потреби клієнтів абсолютно всіх вікових категорій. До таких надавачів фінансових послуг по всій Україні і в нашому місті відноситься Банк «Кредит Дніпро». Для працівників комбінату він важливий тим, що обслуговує «Зарплатний проект» нашого підприємства. Банк день за днем удосконалює свої сервіси і пропонує клієнтам вигідні умови їх використання. До вашої уваги актуальні новини від «Кредит Дніпра».

     Жителі селищ Гірник, Руднік, Олександрівка та Шолохове тепер можуть не перейматись відсутністю в їхньому районі банкоматів банку «Кредит Дніпро». На цю проблему звернули увагу і вже вирішили – автомат по видачі готівки встановлено по вул. Вишнева, 2а (поблизу супермаркету «Лайм»).

 

     Разом з тим, Банк «Кредит Дніпро» Начало формызбільшив партнерську мережу на 3000 банкоматів. Це відбулось завдяки початку співпраці з «Ощадбанком». Тому клієнти «Кредит Дніпра» тепер мають можливість користуватись банкоматами цього банка-партнера. Таким чином, значно поліпшується банківський сервіс.

     На які ж переваги, у зв’язку з цим, можуть розраховувати клієнти банку «Кредит Дніпро»?

  • Безкоштовне зняття готівки при наявності даного тарифу в тарифному плані – «В касі чи банкоматі інших банків-партнерів – не тарифікується.
  • Банкомати завжди завантажуються зручними купюрами.
  • Максимальна сума зняття готівки за одну операцію – до 10 000 грн.
  • Кількість операцій на добу – не обмежена
  • Зняття готівки можливе як за допомогою фізичного пластику (наявною карткою у банкоматі), так і віртуальною карткою, що прив’язана до телефону, за допомогою NFC.

     Що ж, дякуємо працівникам банку «Кредит Дніпро» за те, що турбуються про своїх клієнтів та роблять наші фінансові операції більш зручними і доступними. Чекаємо на подальші новинки.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11