Визначені лідери липневих трудових змагань

Попри всі складнощі, які постають у виробничому житті нашого підприємства, колектив ані на мить не зупиняється і твердо прямує до досягнення поставлених планових показників. Тому у липні, за традицією, всі структурні підрозділи взяли участь у трудових змаганнях. Переможців перегонів кожної групи було визначено відповідним наказом. Про лідерів липневих трудових змагань читайте у нашому матеріалі.
В групі окисних підрозділів пальму першості завоював колектив Північного кар’єру. Кращі серед інших нижніх роторних комплексів показники продемонстрував р/к №4. Найбільш продуктивну роботу з-поміж крокуючих екскаваторів класу 20/90 показав екіпаж машини № 128.
Гірничорозкривні машини іншого Чкаловського кар’єру №2 здобули перемогу одразу в двох номінаціях. Так, серед верхніх роторних комплексів кращим став екіпаж р/к №9, а серед екскаваторних бригад машин класу 15/90 не було рівних колективу ЕК №176.
Серед карбонатних підрозділів у наполегливій боротьбі цього разу переміг Олександрівський кар’єр.
Покровський кар’єр на п’єдесталі виробничої першості липня представив екіпаж ЕК класу 10/70 №134.
У групі збагачувального комплексу лідером став працьовитий колектив Олександрівської збагачувальної фабрики.
Серед транспортників не було рівних колективу Автотранспортного цеху. До числа найкращих ремонтників з найвищими показниками ввійшов Ремонтно-механічний цех. А ось в групі допоміжних підрозділів найкращі досягнення у липні зафіксовано у колективу Теплосилового цеху.
Так наші виробничі підрозділи спрацювали у липні. Наразі вже – завершення серпня, тому сподіваємось, що результати останнього літнього місяця будуть не гіршими. Отже, не зупиняємос на досягнутому, міцно тримаємо виробничий фронт та разом наближаємо нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11