Комбінат втратив ще одного Героя

Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, у боях за м. Мар’їнка, що на Донеччині, 18 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання героїчно загинув наш земляк, кулеметник механізованого батальйону, машиніст бульдозера Чкаловського кар’єра №2, 53-річний ЛОБАНОВ Андрій Борисович.
Він прийшов на підприємство на початку 1990-го року на посаду машиніста бульдозера. Більше 30 років Андрій Борисович віддав праці на благо рідного комбінату. За цей час вдосконалив свою професійну майстерність, заслужив повагу серед колег. До його думки дослухалися, у нього вчилися тонкощам професії…
Без Захисника залишилася родина – дружина Оксана та син Владислав, які так сильно чекали на його повернення додому з Перемогою. Та, на жаль, доля розпорядилася інакше, залишивши у серцях рідних спустошеність та неймовірний біль…

Сьогодні Покров провів Лобанова Андрія в останню путь. На церемонії жалоби були присутні рідні, представники профспілки комбінату, керівництво кар’єра, колеги загиблого, керівники та жителі міста.
Благочинний Православної Церкви України міста Покров, протоієрей Іван Назарик відслужив панахиду за Героєм, відзначивши що ворог забирає життя найкращих синів та дочок України.
– Але українці ніколи не стають на коліна. Ми не здамося! Адже наша найбільша цінність –це воля. Вічна слава та пам’ять Герою! – зазначив Іван Назарик.
Покровчани проводжали Героя на колінах, при цьому не стримували сліз…
Працівники комбінату, колектив Чкаловського кар’єра №2 висловлюють щирі слова співчуття родині загиблого, який до останнього подиху боронив Батьківщину від рашистів. Віримо, що Герої не вмирають! Їхні душі відлітають до Бога, і з небес оберігають всіх нас.
Вічна пам’ять, шана та слава мужньому Захиснику, низький уклін та подяка за його Подвиг в ім’я рідної вільної та незалежної України!..

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11