У День Незалежності росія «привітала» нас черговим терактом та шквалом сигналів тривоги, але з відповіддю ЗСУ не забарились

Північний сусід ніяк не може змиритися з існуванням незалежної, сильної, демократичної, розвиненої України, на яку чекає прекрасне майбутнє. Тому головне свято нашої країни росія підло намагалася зіпсувати, нещадно обстрілюючи її в День народження.

     Протягом 24 серпня, по Україні пролунало 189 тривог – найбільша кількість за весь час війни! Найчастіше сирени лунала у Полтавській та Кіровоградській областях — по 12 разів. В середньому цей показник склав 7 разів за добу, близько 6,5 годин. Наші сили ППО працювали в напруженому режимі, але без трагедії таки не обійшлося.

     Ввечері країна-агресорка влаштувала черговий кривавий теракт – завдала ракетного удару по залізничній станції в селі Чаплине на Дніпропетровщині. Внаслідок цього, за інформацією Офісу Президента, загинуло 25 людей, з них двоє дітей, 31 особу поранено. 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, ще одна 6-річна дитина – під час пожежі в авто біля залізничної станції.

https://t.me/s/kt20220224

     Також 24 серпня внаслідок обстрілу цивільної інфраструктури міста Новий Буг Миколаївської області отримали поранення двоє дітей віком 10 та 16 років.

     В ніч на 25 серпня окупанти обстріляли с. Великомихайлівка Дніпропетровської області. Поранено троє дітей — 2, 7 та 15 років.

      Відповідь ЗСУ не забарилася: військові вдарили по Каховському мосту та системах ППО росіян, а також знищили склад боєкомплекту і вразили командно-спостережний пункт на Херсонщині.

https://www.facebook.com/okPivden/videos/1076492999678886/

     В даній ситуації покладаємось на професійність та мужність українських Захисників та Захисниць, адже немає іншого варіанту, крім того, як повне знищення окупаційних військ в нашій державі. Зупинити насилля можна лише Перемогою України на полі бою. А це – лише справа часу та наших незламних Захисників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11