Шановні колеги, дорогі покровчани, українці! Щиро вітаємо Вас з Днем Незалежності нашої величної та непереможної України!

     Сьогодні, 24-го серпня, ми з Вами з надзвичайною гордістю, стриманою радістю і невимовним сумом відзначаємо 31-річчя Незалежності нашої  нескореної України. Вперше … у стані війни, яка триває рівно 6 місяців. Наше покоління, якому славні пращури передали у спадок вільну, суверенну, самостійну і єдину країну в межах визначених кордонів, знову змушене на полі бою доводити своє право на свободу та Незалежність.

     За цей короткий, але досить відчутний проміжок часу ми подолали непростий шлях з досягненнями і поразками, успіхами і помилками. Проте зуміли стати мудрішими, сильнішими та сміливішими. Тому у черговий День народження, який Українська держава відзначає у складний час зовнішньої агресії з боку росії, наша нація значно міцніша та згуртованіша. Ми готові платити найдорожчу ціну за свою свободу та свято берегти пам’ять про всіх, хто здобув і здобуває її для нас – відомих і безіменних борців за волю України. Ми пишаємося тим, що серед тих Героїв, які здобувають Перемогу для країни, багато працівників комбінату.  Вони зі зброєю в руках тримають передові позиції, захищаючи від ворога кожен клаптик нашої родючої землі. На жаль, четверо віддали своє життя заради миру у вільній державі. Це – ЧІЧІКА Іван, КАРПОВ Віталій, ДАНІЛОВ Олександр та ВІТРЕНКО Сергій. Доземний уклін, вічна слава та вдячність ГЕРОЯМ! Ми ніколи не забудемо про їх безцінний внесок у наше майбутнє.

     Ця запекла війна за найвищі державні та людські цінності дала змогу кожному українцю усвідомити своє важливе значення у житті країни. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна,  вільна та Незалежна Україна будується кожним із нас. Відтак усі разом і кожен особисто відповідальний за долю країни і повинен міцно тримати свій фронт. Для колективу підприємства – це наполеглива праця заради економічної стабільності міста, області і всієї України, а головне – задля можливості підтримувати наших колег-військовослужбовців. Тож, єднаймося, допомагаймо один одному, спільно та впевнено крокуємо до омріяної мети, в жодному разі не збавляючи темпів!

     У цей по-особливому визначний День народження щиро бажаємо миру нашій рідній Україні! Незламності і стійкості її Захисникам! Дякуємо Вам, наші мужні хлопці та дівчата, за те, що даруєте нам новий ранок! Нехай якнайшвидше темрява війни над нашою країною розвіється Переможним сходом яскравого українського сонця, безмежно блакитного і спокійного неба та надзвичайно запашного вільного повітря. Хай кожна родина воз’єднається, дочекавшись всіх до єдиного Захисників додому! Невдовзі разом будемо розбудовувати нову Українську державу – міцну, непоборну, багату, щасливу і назавжди цілісну та Незалежну!

     Слава Україні! Героям Слава!

                                                                                                                                                                    ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                      АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11