Вітаємо з Днем Прапора – символу незламності та національної гордості українського народу!

     Сьогодні, 23 серпня, наша держава відзначає свято важливе для українців – День Державного Прапора, який цьогоріч відзначає своє 30-ліття. Так, саме 28 січня 1992 року – дата народження нашого жовто-блакитного красеня. Нині, у важкі для нас часи, Національний Стяг набув ще більшого значення для країни і кожного її жителя. Він став не просто атрибутом державності, а й оберегом наших Захисників, гордістю, символом нескореності, маяком наших Перемог та здобутків, уособленням безмежної мирної небесної блакиті та безкраїх родючих золотоколосих полів. Наш прапор – то супутник всеукраїнського смутку та радості, святковості і сакральності, символ національної ідентичності та єднання, віри в суспільну злагоду та мир, відродження та процвітання рідної країни.

     Під синьо-жовтим стягом в роки становлення незалежності український народ виборював та утверджував віковічну мрію про державність і соборність. На жаль, тернистий шлях до національної свободи триває і нині, коли ми змушені захищати від російської агресії територіальну цілісність та суверенність України. Це боротьба не лише за людей і територію, а й за право бути собою, вільно вирішувати як жити, у що вірити, кого любити, з ким дружити, куди прагнути і яке майбутнє обирати. Після 24 лютого на всі ці питання з’явилась одна чітка відповідь, яку гучно висловили наші неймовірні люди, від сходу до заходу України і з півночі до півдня: «МИ РІЗНІ, АЛЕ ЄДИНІ. Не скоримось, не віддамо, підтримаємо один одного, допоможемо, здобудемо, Переможемо та відродимо!»

     Всі ці слова знайшли своє місце на Державному Прапорі України, котрий майорить у кожному куточку України, навіть під прицілом ворожої окупації. Українці ні на мить не забувають про могутню силу національного символу, який має потужну ментальну енергетику, що об’єднує і дарує наснагу на подальшу Переможну боротьбу.

     Тож, єднаємось сьогодні під величним Державним Прапором України, шануємо значення національного символу під виконання Гімну країни. Синьо-жовтий, ти – наша гордість! Ми пишаємось!

     Зі святом, дорогі друзі, з 30-річчям нашого нескореного Національного Стягу!

                                                                                                                                                                    ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                      АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11