Щиро вітаємо з ювілеєм шановну колегу!

     Сьогодні, 12-го серпня, ювілейний День народження відзначає наша чудова колега, досвідчений і відданий своїй справі фахівець та просто прекрасна жінка – Старший диспетчер Колони спецтехніки Автотранспортного цеху (АТЦ) Ірина МАШКІНА.
     Професійну карʼєру на комбінаті Ірина Григорівна починала у 1985 році диспетчером Колони технологічних перевезень. Через 10 років була призначена на посаду оператора заправної станції. А з 2010-го працює Старшим диспетчером Колони спецтехніки. За весь цей час зарекомендувала себе виваженим, грамотним та наполегливим спеціалістом, якого дуже поважають в колективі.
     Блискучі успіхи нашої ювілярки при виконанні професійних обовʼязків обумовлені надзвичайною уважністю, точністю у веденні документації та відповідальним ставленням до роботи, адже жодна дрібниця не вислизне з поля зору вимогливого фахівця. Для свого оточення Ірина Машкіна — доброзичлива та щира людина, мудра порадниця та подруга. Весела, комунікабельна та енергійна, вона зачаровує своєю неповторною харизмою. Тому її так люблять в рідному колективі.
     З нагоди визначного ювілею колектив Колони спецтехніки АТЦ від чистого серця вітає Ірину Григорівну найкращими побажаннями — бути щасливою, радіти життю, завжди мати вірних й надійних друзів. Зичать міцного здоров`я, наснаги та лише приємних подарунків долі!

Шановна колего, Вас щиро вітаємо!

Міцного здоров’я та щастя бажаємо.

Терпіння, наснаги, натхнення в роботі,

Побільше зарплату, поменше турботи.

Бажаємо Вам сил прокидатись зранку,

Духмяної кави, смачного сніданку.

Цікавих проєктів, відпусток цілющих,

Колег по роботі у всьому тямущих.

Бажаємо Вам кар’єрного росту,

Щоб все “як по маслу” — і легко, і просто.

Бажаємо печалі ніколи не знати,

А тільки радіти й завжди процвітати!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11