Ласкаво просимо до буфету комбінату

     Зі справжньою українською гостинністю у буфеті комбінату зустрічає відвідувачів привітний персонал. Тут, в затишній атмосфері, завжди можна смачно пообідати, насолодитись свіжозвареною кавою, ароматною випічкою, кондитерськими виробами. 
     А якщо ж Ви звикли дивувати родину оригінальною вечерею, але іноді не хочете гаяти час на її приготування, скористайтеся чудовою можливістю придбати заморожені напівфабрикати традиційної української кухні на будь-який смак: мʼясні та рибні котлети, голубці, пельмені курячі або зі свининою, вареники з капустою, картоплею, з додаванням грибів або печінки, млинці з сиром або м'ясом. Також в асортименті є молочна продукція торгової марки “Злагода”, масло вершкове, молоко, кефір, ряжанка, йогурт.

     З використанням лише натуральних інгредієнтів, свіжого м’яса та овочів, борошна вищого ґатунку, без хімічних домішок та замінників, по-домашньому апетитні страви за унікальними рецептами з любовʼю та майстерністю готують досвідчені кухарі Цеху харчування та торговельного обслуговування (ЦХіТО), аби подарувати Вам гастрономічне розмаїття неперевершених смаків.

     Буфет, розташований на 1-му поверсі головної адміністративної будівлі, відкритий для абсолютно всіх працівників комбінату.

     Графік роботи буфету: з 7.30 до 15.30, щоденно у робочі дні.

     Прийом замовлень за телефоном: 5-25-77 (буфет), 5-37-24 (їдальня №3).

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11