Вітаємо колектив Цеху харчування та торговельного обслуговування з професійним святом!

   Сьогодні, 31 липня, в останню неділю місяця, традиційно в Україні відзначають День працівників торгівлі. Це свято стосується й працівників комбінату, а саме — Цеху харчування та торговельного обслуговування (ЦХіТО) на чолі з директором із загальних питань Сергієм Пороваєм.

     Жіночний колектив ЦХіТО досконало володіє чарами кулінарного мистецтва. Більшість прекрасних співробітниць Цеху десятиліттями збагачують свій досвід, працюючи в системі нашого підприємства. В кожну страву невтомні чарівниці вкладають частинку своєї душі та не припиняють винаходити нові рецепти, аби урізноманітнити меню й подарувати відвідувачам незрівнянну гастрономічну насолоду. Як же приємно заходити в буфет комбінату, де завжди зустрічають доброзичливо, з привітною посмішкою, а в повітрі витає неймовірний аромат свіжої випічки та кави.

     Щоб створити всю цю смакоту, винуватці свята прокидаються вдосвіта, а до роботи стають раніше за інших. Благородна місія колективу ЦХіТО потребує купу фізичних та моральних сил, але їхня любов до обраної професії надихає, додає енергії та приносить задоволення, в результаті чого народжуються справжні шедеври кулінарії.

     Щиро вітаємо колектив Цеху харчування та торговельного обслуговування з професійним святом! Дякуємо за те, що маємо змогу ласувати по-домашньому смачними стравами у Вашому виконанні. Від душі бажаємо Вам міцного здоровʼя, наснаги, тепла та любові, гарного настрою та успіхів на кожному кроці! Нехай здійснюються Ваші мрії, а життя дарує безліч щасливих моментів!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11