Фабричники міцно тримають виробничий фронт

Впевнитися у цьому кореспонденти «ЗМ» змогли на виїзній нараді, яка нещодавно відбулася на Чкаловській збагачувальній фабриці (ЧЗФ) під керівництвом Голови Правління комбінату Сергія Шуваєва та технічного директора Віктора Бондарця. Активну участь у важливому зібранні також взяли головній інженер Юрій Коркодола, головний механік Віталій Ємельянов, головний технолог Лев Куцевол, начальник ЧЗФ Олександр Омельянченко та його заступник Юрій Кородзієвський.

Провідні спеціалісти підприємства відвідали виробничі потужності фабрики та змогли наочно поспостерігати за роботою обладнання, задіяного у процесі збагачення сировини. Особливу увагу звернули на корпус збагачення, де нещодавно було введено в експлуатацію нове устаткування, встановлені насоси та новий грохот. Останній був придбаний та встановлений на фабриці згідно з Програмою технічного розвитку-2022. Зараз це обладнання працює у тестовому режимі.

Сергій Шуваєв спільно з Олександром Омельянченком обговорили поточну виробничу ситуацію на фабриці, а також окреслили плани підрозділу на найближчий час.
Підбиваючи підсумки наради, керівництвом комбінату була дана позитивна оцінка проведеній роботі. Це стало можливим завдяки особистому вкладу фабричників, які відповідально трудяться на своєму робочому місці.
Тож, не зупиняємося на досягнутому, а продовжуємо цілеспрямовано йти вперед та міцно тримати виробничий фронт. Адже саме так ми крок за кроком наближаємо нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11