НОВИНИ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ 24 ЛИПНЯ: НІЧ З ТРИВОГОЮ, ТА В ЦІЛОМУ СИТУАЦІЯ СПОКІЙНА І КОНТРОЛЬОВАНА

Все під контролем. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що ніч була відносно спокійною. Мешканці чули одну повітряну тривогу, але обійшлося.
– Напередодні ввечері ворог обстріляв Криворізький район. Ударив зі ствольної артилерії по селу Мар’янське Зеленодольської громади. На щастя, минулося без постраждалих та руйнувань, — додав посадовець.
Щодо ситуації на ранок, то в області вона спокійна. Валентин Резніченко побажав всім тихої неділі.
 
Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук відзначив, що вчорашній день на Дніпропетровщині пройшов мирно:
– Завдяки нашим Збройним силам, у всіх районах області нині тихо, ситуація контрольована. Дякуємо за це нашим мужнім Захисникам та Захисницям!
 
У регіоні та районному центрі все спокійно. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч на території району минула без надзвичайних ситуацій. Обстрілів, бойових дій, техніки та живої сили окупантів, наразі, не зафіксовано.
 
Мер НікополяОлександр Саюк акцентував на тому, що вся інфраструктура міста працює:
– Ми продовжуємо ліквідовувати наслідки попередніх обстрілів. Вже вчора усі комунікації: електрика, газ, вода у приватному секторі були відновлені.
Ситуація напружена, але контролюється ЗСУ. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул в ході традиційного брифінгу повідомив, що оперативна ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, втім повністю контролюється Збройними силами України:
– За інформацією оперативного командування «Південь» ворог продовжує вести оборону зайнятих позицій, зосереджує зусилля на недопущенні просування наших військ. Українські ракетно-артилерійські підрозділи та штурмова і армійська авіація продовжують плідно завдавати удари по ворожим опорним пунктам, складам і скупченням сил орків.
Ворог не припиняє обстріли мирного населення. Також рашисти продовжують обстріли, використовуючи міномети, танки, ствольну та реактивну артилерію по лінії зіткнення в районах населених пунктів звільненої території Херсонської області: Добрянка, Потьомкіно, Нововоронцовка, Трудолюбівка, Осокорівка та інші. Жертв серед цивільного населення немає.
За словами Олександра Вілкула, криворізькі рятувальники з ДСНС продовжують розбирати завали та конструкції зруйнованих шкіл та будівель в Апостолово. Кривий Ріг надає допомогу постраждалій громаді будматеріалами та іншим необхідним для відновлення інфраструктури та щоб люди могли жити в своїх будинках.
Кривий Ріг продовжує приймати вимушених переселенців, в тому числі, з окупованих територій Херсонської області та допомагати людям всім необхідним.
Олександр Юрійович додав, що вся інфраструктура міста працює у штатному режимі. Функціонує громадський транспорт, працюють магазини, лікарні забезпечуються необхідними медикаментами. Кривий Ріг живе та працює, не дивлячись на складні умови воєнного часу.
 
Продовжуємо впевнено йти вперед, крок за кроком наближаючи нашу спільну мету – Перемогу! Також не припиняємо дякувати нашим мужнім Захисникам та Захисницям, які боронять рідну землю та самовіддано протистоять всеселенському злу. Віримо, що вистоїмо та відновимо мир на нашій землі! І все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11