ПРИСВОЇЛИ ЗВАННЯ «ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН» ПОЛЕГЛИМ ЗАХИСНИКАМ, ВНЕСЛИ ЗМІНИ ТА ЗАТВЕРДИЛИ РЯД ДОКУМЕНТІВ

22 липня відбулося пленарне засідання чергової 27 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Перед тим, як розпочати розгляд питань порядку денного, всі присутні вшанували пам’ять українських Героїв, котрі героїчно загинули, віддавши свої життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України проти військової агресії рф, хвилиною мовчання.
Заступник міського голови Ганна Відяєва озвучила проекти рішень міської ради про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров» (посмертно) ще п’ятьом нашим Героям-землякам, які загинули, захищаючи Україну від окупантів, та виявили мужність, героїзм та вірність присязі. Депутати на знак пошани до Подвигу земляків, голосували стоячи. Відповідні відзнаки та медалі «За Заслуги перед містом» з рук міського голови Олександра Шаповала одержали родини БЄЛКІНА Романа ВладиславовичаВІТРЕНКА Сергія ВікторовичаЛОСЮКА Вадима ГеннадійовичаМАЛОГО Максима Сергійовича та ТАРАСОВА Олександра Івановича.
Наступним пунктом зібрання стало внесення змін до міської цільової програми «Про забезпечення незахищених верств населення громади та організації перебування внутрішньо переміщених осіб на території Покровської міської громади, на період дії воєнного стану на всій території України».
Також місцеві обранці одноголосно підтримали затвердження Порядку демонтажу незаконно встановлених гаражів, малих архітектурних форм та розміщення вивісок, а також Правил використання об’єктів благоустрою власниками транспортних засобів та благоустрою населених пунктів міської територіальної громади.
Ще одним питанням, розглянутим в ході сесії, став проект «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів». Міська рада, розглянувши звернення ТДВ «Дніпрокомунтранс», постановила провести такий конкурс протягом шести місяців після припинення або скасування воєнного стану в Україні. Що стосується діючого договору з цим підприємством на надання послуг з вивезення побутових відходів, то його дія наразі продовжена на 1 рік з визначенням умови щодо його дострокового припинення у разі проведення конкурсу та визначення нового виконавця послуг.
Обережність – перш за все!
Наостанок міський голова Олександр Шаповал звернувся до присутніх та поінформував про те, що громади, які розташовані поблизу нашої, на сьогоднішній день дуже потерпають від рашистів:
– Вночі ворог зі сторони тимчасово окупованого м.Енергодар, що розташоване на іншій стороні Каховського водосховища, випустив більше 100 снарядів по житловим кварталам мирного Нікополя. У результаті обстрілів є жертви та суттєві руйнації будівель. З тієї ж сторони на м.Апостолово були спрямовані ракети, які зруйнували 3 школи. У зв’язку з цим я дуже прошу всіх бути надзвичайно обережними та у жодному разі не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Якщо ж будуть відбуватися обстріли з РСЗВ, і ми матимемо про це інформацію, буде також вмикатися сирена. Навіть, якщо при цьому у мобільному додатку немає сповіщення, але ви чуєте сирену, треба розуміти, що це ніяка не навчальна тривога. Тому слід одразу переходити до укриття, щоб захистити себе, ваших рідних та близьких.
На цьому засідання сесії було завершено. Ми всі маємо надію на те, що вже зовсім скоро наша рідна Україна здобуде Перемогу над рашиcтським злом, і ми зможемо відновити мир на нашій землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11