Шановні колеги, гірники та металурги, ветерани комбінату! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

     Сьогодні, 17-го липня, ми з Вами відзначаємо професійне свято – День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату – це сталева міць і могутня сила, висока майстерність і непохитна витримка, єдина команда, яка вміє працювати на спільний результат. Ми з Вами це успішно доводили у мирний час, не зраджуємо своїм принципам і у військовий.

     Цьогоріч відзначаємо своє професійне свято у надскладних умовах воєнного стану. До звичних виробничих викликів додались нові, продиктовані суворими реаліями буремного сьогодення. Але ми з Вами гідно долаємо важкі випробування, бо маємо роботу і спільну позицію, сутність якої полягає у таких словах: “Перемагає тільки той, хто впевнений у своїй Перемозі на всі 100%”. Це висловлювання про наш колектив, який вже майже 5 місяців упевнено рухається вперед, міцно тримаючи виробничий, захисний, волонтерський, донорський та економічний фронти.

     Результати першого півріччя роботи підприємства вражають. Вони свідчать про те, що колектив комбінату не зламався, а навпаки – довів, що вміє ефективно працювати в умовах жорсткої економії, кадрового дефіциту та психологічного тиску. Виробничі показники за 6 місяців перевиконані, бо ми працювали з особливим натхненням і заради єдиної Переможної мети.

     Наполегливо працюючи щодня, ні на секунду не забували про наших колег, котрі відправились Захищати незалежність України у складі ЗСУ. З першого дня великої боротьби ми робили все від нас залежне, аби зміцнити їхню “броню”, підсилити можливості протистояння ворогу. Продовжуватимемо це робити і надалі, до тих пір, доки наші хлопці не повернуться у виробничий стрій. А вони обов’язково повернуться, бо загартовані гірницькою витримкою та нашою з Вами могутньою вірою в них.

     З початком війни колектив підприємства активно долучився і до “батальйону донорів”, які діляться своєю кров’ю заради порятунку поранених Захисників України та інших жертв російського терору. Просимо Вас не збавляти темпів у цьому напрямку, бо банк крові потребує постійного поповнення життєдайною силою.

     Життя – це те, що з нами відбувається, поки ми будуємо плани… А наші з Вами плани достатньо серйозні. По-перше, ми плануємо наполегливо працювати, долаючи кризу на ринку ГМК. Впевнені, що невдовзі попит на продукцію комбінату зросте, що стане підтримкою нашого потенціалу. По-друге, ми не збираємось знижувати наші виробничі потужності, навпаки – продовжуємо додавати їм сил, реалізуючи Програму технічного розвитку. По-третє, не припиняємо підтримувати наших-колег військовослужбовців, бо завдячуємо їм за все те, що маємо сьогодні. І вчетверте, не забуваємо, що гірничодобувна і металургійна галузь – це основа економіки держави, а значить і обороноздатності країни. Саме тому, не маємо права здавати позицій, бо від роботи комбінату залежить життєдіяльність регіону, району та нашого з Вами рідного міста.

     Ми висловлюємо неймовірну вдячність всьому трудовому колективу Покровського гірничо-збагачувального комбінату за Вашу наполегливу працю, витримку та високий результат роботи у важких умовах.

     Попри навколишні катаклізми, від усього серця вітаємо всіх гірників та металургів з професійним святом: і тих, хто тримає виробничий фронт, і тих, хто Захищає нас на передових позиціях, і тих, хто присвятив своє життя підприємству, а зараз знаходиться на заслуженому відпочинку. Бажаємо Вам у жодному разі не втрачати Переможного настрою, рухатись тільки вперед – до досягнення поставленої мети. Нехай примножуються професійні та особисті здобутки. Тепла, любові та злагоди у кожну родину. І нехай українське небо якнайшвидше стане мирним та спокійним.

 

     А наступного року обов’язково відсвяткуємо з удвічі більшою силою та Переможними залпами салюту! З Днем гірника та металурга, дорогі колеги!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11