Привітання з Днем гірника та металурга від ЦК ПМГУ!

Шановні друзі, спілчани!

     17 липня – важливий для кожного з нас день – День металурга і гірника! Ваша нелегка, але, безперечно, почесна робота вимагає мужності, стійкості і відданості обраній справі. Ваш трудовий шлях – це доля сильних і відповідальних людей. І в жорстоких реаліях сьогодення ви довели, що металурги і гірники України гордість держави, її міцне і надійне плече.

     Сьогодні наші товариші, працівники підприємств гірничо-металургійного комплексу України, члени Профспілки, перебуваючи у лавах Збройних Сил України, стійко і мужньо захищають нашу країну від російської навали. Полишивши мирні професії, сотні металургів і гірників своїм щоденним подвигом на фронті, нерідко ціною свого життя, відвойовують право України бути вільною і незалежною. Ми пишаємося нашими захисниками і прагнемо зробити все можливе, щоб їм допомогти.

     В тилу первинні організації Профспілки металургів і гірників України розгорнули потужний волонтерський рух спілчан на підтримку наших воїнів та для наближення Перемоги. Тисячі людей, які зміцнюють тил самовідданою працею на комбінатах і заводах, в шахтах та кар’єрах, роблять свій трудовий внесок у спільну справу боротьби з агресором. Ви робите все для того, щоб Україна була незалежною, а українці мали право на вільне і гідне життя. Але ми знаємо долаючи труднощі, ми загартовуємося як сталь і стаємо сильнішими. Переконаний, що такий народ неможливо здолати. В цій справедливій боротьбі ми обов’язково вистоїмо і переможемо. Тож, попереду у нас складний шлях самовідданої боротьби і наполегливої праці в ім’я України.

     Хочу привітати всіх працівників гірничо-металургійної галузі України, членів Профспілки, шановних ветеранів праці з нашим професійним святом – Днем металурга і гірника!

     Бажаю вам, шановні друзі, Перемоги і мирного неба, надії та оптимізму, стійкості та впевненості у наших силах! У єдності та солідарності запорука наших успіхів та звершень.

Слава Україні! Героям слава!

Олександр Рябко,

голова ПМГУ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11