Відзвітували про роботу та привітали заслужених!

     5-го липня відбулась урочиста звітна конференція Первинної профспілкової організації ПМГУ Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Президію очолив голова первинки Євген Запускалов, поряд з ним, як завжди, був заступник і його права рука – Юрій Чепінський. Запрошений гість – директор з управління персоналом Олег Черьомушкін. Попри гіркий присмак зустрічі через війну, профактивісти утримували позитивну атмосферу, що свідчило про те, що вони продовжують тримати стрій, захищаючи права та інтереси людей праці. Того дня зібралася 41 особа.

     Першим, від імені адміністрації комбінату та особисто Голови правління Сергія Шуваєва, виступив директор з управління персоналом. Олег Вікторович щиро подякував профспілковим лідерам за співпрацю, підтримку і всебічну допомогу. Побажав всім мирного неба, трудових здобутків та перспектив, витримки та родинного благополуччя. На запитання з приводу подальшої роботи підприємства відповів так:

     – Прямих передбачень того, що комбінат збирається зупинятись, особисто я не чув. Ми маємо потенціал для роботи, але, на жаль, попит на готову продукцію значно знизився. Але ми з Вами вже переживали подібні складні ситуації і знаємо, що ситуація на ринку може кардинально змінитись на користь видобувачів руди та виробників феросплавів. Саме з такими сподіваннями, з надією на найближчі виробничі перспективи, ми і переступили перший екватор надважкого 2022 року. Головне – зупинити війну з Перемогою для України, а все інше здолаємо і надолужимо. З професійним Вас святом, шановні колеги!

     Наступним етапом конференції був звіт голови профспілки Євгена Запускалова за 2,5 роки роки роботи. Євген Михайлович зупинився на всіх основних напрямках: оздоровленні та відпочинку працівників комбінату і їхніх родин, спортивному житті, соціальній сфері, матеріальній допомозі, вирішенні “пільгових питань”, пов’язаних з умовами праці та інших. Окремо зупинився на волонтерській роботі, яку первинка активно запровадила з початком війни і продовжує це робити. (Авт. Ми обов’язково більш докладно розповімо про це та інші питання роботи профспілки у військовий час, в наших подальших матеріалах).

     Присутні погодились з усіма пунктами доповіді і підтримали свого лідера.

     Далі Юрій Леонідович запропонував обрати делегатів на майбутні звітні конференції обласної та центральної рад ПМГУ, що успішно і було зроблено.

     Фінальним акордом конференції стало урочисте нагородження профспілкових активістів з нагоди професійного свята – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України. Отже, почесні грамоти і матеріальне заохочення від обласної та центральної рад під оплески товаришів отримали: члени профкому – Сергій Котій і Тетяна Мотичко, голови цехових комітетів ТСЦ і Запорізького кар’єру – Ніна Гончаренко і Микола Рижиков. Нагрудниим знаком “Ветеран ПМГУ” була відзначена заступник голови цехової організації Апарату управління Тетяна Дрига. Цьогоріч і Вашій покірній слузі випала честь отримати свій перший у житті нагрудний знак за активну роботу в Профспілці металургів та гірників України. Для мене це – велика честь. Я дуже вдячна за довіру, буду намагатись її виправдовувати у подальшій роботі.

      Наостанок зібрання Євген Запускалов привітав всіх присутніх з професійним святом – Днем гірника та металурга! Побажав Миру – у кожну родину, добробуту та злагоди – у кожен дім:

     – Нехай всі Захисники якнайшвидше повертаються до наших лав живими та здоровими, з Перемогою. Нехай всі сім’ї воз’єднаються, а соціальна та економічна ситуація в країні ввійде у прогресивне русло. Стабільної та продуктивної нам роботи сьогодні, завтра і в майбутньому. Зі святом, дорогі друзі!

Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11