Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетні удари по Вінниці: «Що це, як не відкритий терористичний акт?»

     Сьогодні російські військові випустили 3 ракети прямісінько по центру Вінниці. Поцілили в будівлю з офісними приміщеннями, вона зруйнована. Від ударів постраждали розташовані неподалік житлові будинки, на паркувальному майданчику згоріло декілька десятків автомобілів.

     Інформація про кількість жертв постійно оновлюється. Наразі відомо про 20 загиблих та 25 поранених. На жаль, серед жертв є 2 дітей. Кілька десятків осіб отримали поранення.

     Володимир Зеленський жорстко відреагував на трагедію:

      Вінниця. Ракетні удари по центру міста. Є поранені та загиблі, серед них – маленька дитина. Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах. Де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Нелюди. Країна-вбивця. Країна-терорист.

https://www.facebook.com/zelenskiy.official

     Російські варвари цинічно та цілеспрямовано вбивають мирне населення. Запускаючи свої нищівні ракети, вони точно знають, що бʼють не по військових обʼєктах, а по цивільних, по нашим дітям! Ми воюємо з країною-терористом. Кожен рашист має заплатити за свої криваві злочини проти людяності, за страждання українців. За це відважно борються наші Захисники і весь український народ.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11