Щиро вітаємо нашу чарівну колегу з ювілеєм!

     Сьогодні, 5-го липня, свій ювілейний День народження відзначає наша дорога колега, досвідчений, принциповий і відданий своїй справі фахівець, при цьому – добра, ніжна і тендітна жінка – бухгалтер 2 категорії бюро з обліку фінансових операцій Світлана ПЕНДИЧУК.

     У системі комбінату Світлана Петрівна працює вже 25 років, а свою відповідальну посаду обіймає з квітня 2005-го. Наша ювілярка точно знайшла правильний фаховий напрямок. Досить відповідальна робота з цифрами, звітами, різними бухгалтерськими операціями їй точно до душі. Саме тому Світлана виконує свою улюблену справу із задоволенням та особливим натхненням. Щира, мудра, смілива і цілеспрямована – наша чарівна колега вміло впроваджує свої кращі людські якості у професійну діяльність, тому і досягла значних успіхів у бухгалтерській справі

     Своєю кропіткою та наполегливою працею Світлана зарекомендувала себе не тільки відмінним спеціалістом, що вміє майстерно оперувати цифрами, а й справжньою подругою, помічницею та порадницею для свого прекрасного жіночого колективу. І все це у них взаємно, тому і побажання співробітниць з нагоди ювілею линуть від щирого серця:

     – Шановна Світлано Петрівно! Будь безмежно щаслива, наша дорога іменинниця! Від усього нашого дружного колективу бажаємо тобі здоров’я, миру та нескінченного оптимізму. Нехай очі сяють від успіхів, рухайся вперед і досягай всього задуманого. Нехай кожен день твого життя буде сповнений добром і сонячним світлом, ніжністю та натхненням. З Днем народження!

     А джерелом натхнення Світлани Петрівни, за словами її колежанок, є подорожі та мрії. Тож, нехай всі Ваші мрії здійснюються, а подорожі залишать по собі незабутні миттєвості щасливого життя. Будьте завжди окриленою любов’ю, теплом та злагодою рідних людей.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11