30 ЧЕРВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ВТРАТА ГЕРОЯ, ТЕРОР КРИВОРІЖЖЯ ТА СПІЛЬНІ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ НАБЛИЖЕННЯ ПЕРЕМОГИ

Криворіжжя знову під ворожими обстрілами. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що ворог продовжує тероризувати міста та села Криворізького району:
– Підранок кілька разів з різної зброї було обстріляно Зеленодольську громаду. У Великій Костромці удар прийшовся по центру села. Маємо руйнування. У Зеленодольську ворог поцілив у сільгосппідприємство. В результаті вибуху виникла пожежа, яка знищила склад із 40 тоннамизерна. За попередніми даними, люди не постраждали.
Щодо ситуації в інших районах області, то вона спокійна.
Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук доповнив інформацію, зазначивши, що вчора і по обласному центру було завдано ракетного удару – окупанти поцілили по околицях міста:
– На щастя, ніхто не постраждав. Рятувальники оперативно загасили пожежу, яка виникла внаслідок прильоту ворожої ракети.
Посадовець також поінформував, що вчора вдень знову було обстріляно Криворіжжя:
– Російські окупаційні війська обстріляли прикордонні території Апостолівської, Зеленодольської та Широківської громад. На щастя, без жертв і руйнувань.
Попри всі жахіття, які ворог чинить на нашій рідній землі, Микола Лукашук радить не опускати руки, вірити у наші найкращі в світі ЗСУ та Президента. Разом наполегливо йти до Перемоги!
Все під контролем. Рухаємось в Європу. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що доба в нашому районі минула спокійно. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.
За словами посадовця, на сусідній території працювала артилерія ЗСУ та загарбників. Саме тому мешканці району могли чути гучні звуки.
Євген Євтушенко повідомив, що триває інтеграція України до Європи. Наша держава та Європейський Союз підписали «транспортний безвіз». Цей документ покликаний значно спроститиперетин кордону перевізниками та заощадити їхнікошти. Крім того, відтепер ЄС визнає українські права водія.
Втрата Покрова. Міський голова Покрова Олександр Шаповал повідомив сумну новину:
– У боях за Донеччину загинув наш земляк – 23-річний командир бойової машини механізованого батальйону БЄЛКІН Роман. У нього попереду було все життя… Вічна пам’ять Герою!
Прощання з БЄЛКІНИМ Романом відбудеться у п’ятницю, 1 липня, о 10.00 на бульварі Шевченка.
Ситуація стабільно напружена. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів про те, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається стабільно напруженою:
– За інформацією Міністерства оборони України та Оперативного командування «Південь», ворог посилює свої оборонні позиції, перемістив на наш напрямок додаткові підрозділи. Але всі частини наших Збройних Сил успішно виконують поставлені бойові завдання, рашисти продовжують зазнавати втрат у живій силі та техніці.
В окупованих орками громадах ситуація надзвичайно складна. Триває викрадення людей, мародерство, вчинення інших злочинів. Водночас, зростає дух опору місцевих жителів проти окупантів. Люди не хочуть жити під орками, вони хочуть жити у незалежній Україні, так само, як і ми, вірять у нашу Перемогу.
Обстріли не припиняютьсяЗа словами посадовця, рашисти продовжують масовані обстріли територій та мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення:
– Так вчора з РСЗВ ворог обстріляв околиці та прикордонні території Апостолівської, Зеленодольської та Широківської громад. Надвечір орки запальними боєприпасами обстріляли поля у Гречаноподівській громаді. Дякувати Богу, ніхто не постраждав. Вже сьогодні зранку були обстріли мирних об’єктів у с.Велика Костромка. На території громади рашисти вдарили по об’єкту енергетичної інфраструктури та сільгосппідприємству.
Що стосується ситуації у Кривому Розі, то вона стабільна і повністю контролюється військовою адміністрацією та ЗСУ. У штатному режимі працюють підприємства всієї інфраструктури, міський транспорт, екстрені служби.
У жодному разі не опускаємо руки, продовжуємо добрим словом та наполегливою працею підтримувати наших мужніх Захисників. Не сумнівайтесь, що разом зуміємо здолати агресора і відновити мирне життя в рідній Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11