У лідерах серед “фронтовиків” виробництва

     Наш комбінат, не дивлячись на складні для України часи, продовжує впевнено “писати книгу” своєї виробничої історії. Весь колектив підприємства щодня вносить, без перебільшення, вагомий вклад в успіх нашої спільної справи. Виконуючи свої виробничі плани та завдання, з триманням необхідних норм охорони праці, підрозділи беруть участь у трудових змаганнях. Підбиваючи підсумки, компетентна комісія оголошує лідерів, котрі отримують матеріальне заохочення. Хто ж виборов звання переможців у травні, читайте далі.

     У групі окисних кар’єрів пальму першості завоював колектив Чкаловського кар’єру №2, до речі, одразу за кількома номінаціями. Найкращі показники серед верхніх роторних комплексів продемонстрував р/к №9. А ось найбільш продуктивну роботу серед крокуючих екскаваторів класу 20/90 та 15/90 показали екіпажі ЕК №№130 та 174 цього ж підрозділу.

     Якщо говорити про досягнення нижніх роторних комплексів, то тут не було рівних екіпажу р/к №4 Північного кар’єру.

     Найкращим серед представників карбонатного комплексу став колектив Олександрівського кар’єру. Підрозділ відзначився ще в одній номінації: серед екскаваторних бригад класу 10/70 кращою було визнано роботу екіпажу машини №131. Тепер ця машина може впевнено зупинятись на запланований ремонт, аби з новими силами включитись у продуктивну роботу.

     За підсумками травня, найкращі результати серед збагачувачів продемонстрував колектив Олександрівської збагачувальної фабрики.

     Серед транспортників не було рівних колективу Залізничного цеху, який успішно досяг запланованих показників.

     Зважаючи на важливість проведення ремонтних заходів на комбінаті, у травні не було рівних працівникам Ремонтно-механічного цеху.

     У групі допоміжних підрозділів переможцем став Цех мереж та підстанцій.

     Традиційно всі колективи, які продемонстрували найвищі показники, отримають матеріальне заохочення.

     Ми, у свою чергу, вітаємо наших виробничників, які вкотре довели свою згуртованість у досягненні спільної мети. Давайте і надалі йти тільки вперед, міцно тримаючи економічний фронт, день за днем наближаючи нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11