Випускники Покрова попрощалися зі школою

Для випускників 9 та 11 класів Покрова днями закінчилося шкільне життя. Його останні роки були дуже непростими, адже дітям довелося здобувати знання в дистанційному режимі. Спочатку – через пандемію коронавірусу, потім – через повномасштабне вторгнення рф до України та оголошення військового стану. Попри все, учні зуміли витримати ці випробування і перетнути фінішну стрічку свого шкільного навчання. З цієї нагоди в освітніх закладах Покрова та Шолохівського старостинського округу відбулися заходи з вручення свідоцтв і атестатів про базову та повну середню освіту.

Документи про закінчення 9 класів отримав 371 учень, в тому числі 21 – з відзнакою. Хтось із них прийняв рішення продовжувати навчання в стінах рідної школи, інші – будуть випробовувати свої сили у закладах середньої професійної освіти. Але для всіх школа залишиться тим місцем, де вони пізнавали світ, дорослішали, ставали особистостями.

Найбільш зворушливим стало прощання зі школою 175 випускників, троє з яких – переселенці.

Очільник Покрова Олександр Шаповал привітав вчорашніх школярів з цим важливим етапом у їхньому житті. Він побажав кожному добра, здійснення мрій і, звісно, найголовнішого – мирного неба:

– Обираючи свій життєвий шлях, не бійтеся підкорювати нові вершини, будьте впевнені у своїх силах. Саме на вас покладена місія з відбудови мирного та щасливого життя в нашій Україні. Вірю, що ваше майбутнє буде успішним. Завдячувати цьому треба нашим мужнім Захисникам та Захисницям, які боронять рідну землю, наближають нашу спільну Перемогу! Пам’ятайте, рідне місто завжди чекає на Вас.

Відзнаки за високі досягнення у навчанні отримали 18 юних покровчан. Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» здобули: Вікторія Топєха (донька працівників комбінату Надії та Андрія Топєхи), Вікторія Рудь, Альона Троян (Навчально-виховний комплекс №2), Роман Бадов, Олександр Грипас, Павло Квітницький (НВО), Ольга Оникієнко, Катерина Євсюкова, Єлизавета Черниш (загальноосвітній ліцей), Марія Карпова (дочка наших колег – Вікторії та Олександра Карпових), Микола Лісніченко (СЗШ №4), Карина Глух, Микола Непосидяка (СЗШ №6), Анастасія Голодюк (СЗШ № 9).

Срібною медаллю «За досягнення у навчанні» нагороджені: Лоліта Шевченко (загальноосвітній ліцей), Наталія Руденко, Катерина Руденко (СЗШ №6), Владислав Галімулін (НВК №2).

Попереду випускників чекає важливий іспит – національне мультипредметне тестування, яке цього року замінить традиційне ЗНО. Далі – доросле життя та докладання максимальних зусиль задля щасливого майбутнього під мирним небом рідної України.

У добру путь, дорогі випускники! Нехай успіх вас супроводжує у всіх нових починаннях та звершеннях! Нехай життя дарує багато позитивних сюрпризів, розкриває безліч доріг для реалізації ваших можливостей! Здійснення мрій та бажань!

За матеріалами прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11