28 червня, Дніпропетровщина: втрата Героя, обстріли Криворіжжя та праця на Перемогу

Знову від обстрілів потерпає Криворізький район. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що ніч була тривожною:

Рашисти вкотре обстріляли Криворізький район – вдарили з артилерії по Широківській та Зеленодольській громадах. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Посадовець звернувся до всіх мешканців нашого регіону та попрохав людей не втрачати пильності! При сигналі повітряної тривоги обов’язково йти до укриття, адже ворог цілеспрямовано б’є смертоносними ракетами по мирним людям.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук доповів про те, що протягом вчорашнього дня російські окупаційні війська зі ствольної артилерії обстріляли прикордонні території Широківської громади у Криворізькому районі. На щастя, постраждалих немає, руйнувань також.

За словами очільника облради, вчора надвечір піротехніки ДСНС знешкодили бойову частину ракети, виявлену в районі Ігрені (м.Дніпро).

Вчора Україна пережила ще один кривавий день. росія нанесла удари по мирним мешканцям у Кременчуку, Харкову, Лисичанську. В результаті – загинули люди… Немає таких слів, які могли б передати всю лють. Вбивці відповідатимуть за кожен злочин. Віримо в ЗСУ. Наші захисники зроблять все можливе і обов’язково виженуть цю російську нечисть з української землі.

Прості правила рятують життя. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко надав інформацію про те, що доба в нашому районі минула спокійно: бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.

Він додав, що місцями було гучно. Ці звуки долинали з сусіднього Криворізького району, який минулої ночі піддався обстрілам. Наші ЗСУ також надавали відповідь окупантам.

Євген Євтушенко вкотре закликав мешканців регіону не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та уникати великих скупчень людей. Ці прості правила допоможуть врятувати життя.

Втрата Героя. Міський голова Покрова Олександр Шаповал повідомив сумну звістку:

У боях за Донеччину загинув наш земляк – стрілець парашутно-десантного батальйону МАЛИЙ Максим. У серпні йому мало виповнитися 28 років… Вічна пам’ять і вічна слава Герою! Співчуття рідним.

Прощання із загиблим земляком відбудеться сьогодні, 28 червня, о 10.00 на бульварі Шевченка.

Ми не маємо права здаватися! Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул, в ході традиційного брифінгу, доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається стабільно напруженою:

За даними Міністерства оборони України, основні зусилля ворог зосередив на утриманні зайнятих рубежів. Але в той же час рашисти у 5-6 разів збільшили вогневий вплив по всій лінії фронту. Орки не припиняють вести обстріли зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів, танків. Зокрема, у районах населених пунктів Велика Костромка, Потьомкіне, Князівка та інших. Ворог цинічно продовжує тактику випаленої землі. Декілька населених пунктів у Херсонській області на нашому напрямку буквально стерті з землі.

Щодо ситуації у самому Кривому Розі, то вона стабільна і перебуває під повним контролем Військової адміністрації та ЗСУ. Місто живе та працює.

Олександр Вілкул закликав мешканців міста та району як і раніше, дотримуватися витримки, зберігати спокій, вірити в наші Збройні сили, та кожен на своєму місці, гуртом, наближати Перемогу!

На жаль, під час підготовки цього зведення мер Зеленодольська Дмитро Невеселий як раз звертався до мешканців громади, закликаючи ховатись в укриття. Знову загроза ударів від рашистів… Але давайте не опускати руки та не втрачати надії. Вистоїмо, здолаємо, Переможемо. Треба терпіти, працювати і рухатись вперед, не зважаючи ні на що. Просто ТРЕБА! Нашим мужнім Захисникам ДЯКУЄМО знову і знову! Бажаємо янгола-охоронця та чекаємо їх вдома! Разом зуміємо вистояти та Перемогти російське зло!


Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11