ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ з 27 червня по 3 липн 2022 року

     ОВЕН. Присутнє відчуття комфорту в особистих та ділових взаєминах – гармонія і задоволення у матеріальних та фінансових питаннях. Сфера роботи, повсякденні турботи, побутові умови вимагають часу та уваги, але результати від докладених зусиль до кінця тижня Вас приємно здивують. Гарний час для співбесід, влаштування на роботу (після молодика), а також для кардинальних життєвих змін. Починається новий етап у Вашій професії, кар’єрі.

    ТЕЛЕЦЬ. Прекрасний час для того, щоб пожвавити взаємини з коханою людиною. На роботі, у діловій сфері загалом все гаразд, що дозволяє знайти час для рідних та близьких людей. Можлива зустріч із цікавою людиною, яка допоможе подивитися на наявні труднощі з іншого боку. Якщо Ви зайняті творчою діяльністю, то тиждень виявиться дуже продуктивним. Це час оптимізму та натхнення, внутрішнього спокою та задоволення.

  БЛИЗНЯТА. Позитивна психологічна атмосфера у колективі сприяє досягненню хороших матеріальних результатів. За необхідності Вас підтримає начальство, старші колеги, давні ділові партнери. Якщо шукаєте додаткові джерела доходів – фортуна Вам усміхнеться. До кінця тижня ситуація змінюється – на зміну спокою, приходить інтенсивність, необхідність вжити активних дій у громадських справах. Може з’явитися більше клопоту, повсякденних турбот.

     РАК. Непростий тиждень – молодик 29 червня підніме найболісніші теми, акцентує питання особистих стосунків. Взаємні претензії, одна до одної, часто необґрунтовані, можуть спровокувати серйозну сімейну кризу. Несподівано можуть відкритися таємниці, виявитися приховані схеми та процеси у діловій сфері, що змусить переглянути свої плани у професії та кар’єрі. Намагайтеся економно витрачати свої ресурси – фізичні та матеріальні.

     ЛЕВ. Ви добре бачите справжній стан справ, змушені більше часу приділяти соціальній сфері, виявляючи водночас те, що з різних причин було недоступне. Після Молодика 29 червня Ваше життя зміниться, але в який бік залежить від х попередніх дій. Якоюсь мірою, для Вас це тиждень кармічної розплати або винагороди. У будь-якому разі відкриваються нові перспективи, навіть якщо доводиться з чимось або кимось розлучитися.

     ДІВА. Зосередьтеся на собі, своїх інтересах, будьте поінформовані – до вас будуть висуватися якісь вимоги. Доведеться розмовляти та обговорювати, а не йти собі, якщо хочете зберегти свої позиції, кар’єру, статус. Настав час оновити, трансформувати усталені норми, негласні правила. Ви маєте можливість впливати на думки інших людей, але спочатку підіть на компроміс із суперечливих питань. На кінець тижня з’являться можливості збільшити свій добробут.

     ТЕРЕЗИ. Навколишні сприймають Вас інакше, можливо, дещо здивовані Вашими планами чи поведінкою. Але насправді у Вашому житті відбуваються позитивні перетворення, змінюється світосприйняття, з’являються нові цілі. Якщо Ви запустили якийсь проєкт, розпочали процес – у жодному разі не зупиняйтесь і менше дослухайтеся до порад та критики інших людей. Сприятливий період для того, щоб налагодити особисті взаємини, досягти гармонії в родині.

     СКОРПІОН. Період переоцінки цінностей, відмови від деяких своїх переконань, побудови планів у майбутнє. Гарний час для серйозних розмов із партнерами – зможете досягти згоди практично з усіх питань. Справи та питання, що приносили якесь протистояння, протидії, неприйняття, відходять на другий план, поступаючись місцем новим перспективним проєктам та взаєминам. Акцентуються питання спільних фінансів, напевно доведеться переглядати деякі умови угод.

     СТРІЛЕЦЬ. Складний тиждень. Явних поступів у справах не спостерігається, в основному, через необов’язковість партнерів. Можуть бути виявлені помилки, втрачені важливі деталі, що спричинить внесення змін до раніше випущених проєктів, документації, а також перегляду договірних взаємин. Намагайтеся менше критикувати тих, хто Вас оточує, візьміть ініціативу у свої руки та дійте! Якщо хочете отримати якісний результат, виконайте роботу самостійно.

     КОЗОРІГ. Сприятлива психологічна атмосфера у діловій сфері дозволить Вам забезпечити собі міцний фінансовий фундамент на довгий період. Будуть якісь зміни, особливо це стосується праці – реорганізації, зміна керівництва, звільнення або приймання нових співробітників, але ці зміни виявляться позитивними. Багато додаткових зобов’язань. Навколишні відчувають у Вас силу, тому можуть звертатися за допомогою або порадою.

     ВОДОЛІЙ. У всіх питаннях Вам допоможе досвід старших та мудрих людей. Уважно аналізуйте інформацію, що надходить, намагайтеся бути у полі зору – це відкриє щось невідоме донедавна і Ви зможете легше адаптуватися до нових умов та ситуацій, що склалися на роботі. Активізуються фінансові справи – Вам можуть повернути борг, виплатити премію чи виписати похвалу за минулі заслуги. Особисті стосунки зараз проходять перевірку на міцність.

     РИБИ. Ви можете бути надто критичні, нестримні на слова, чути на свою адресу, що з Вами важко спілкуватися. Ваше завдання – зберегти те, що маєте, і тоді найближчим часом зможете примножити свій стан або досягти гармонії в любовній сфері. Будьте готові до перешкод та затримок у діловій сфері, у грошових розрахунках. Чекайте і спостерігайте за тим, що відбувається навколо. Наприкінці тижня обставини складуться найкращим чином для того, щоб вирішити більшість питань.

Успішного та мирного всім трудового тижня!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11