26 ЧЕРВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ВТРАТА ГЕРОЇВ, ОБСТРІЛИ ЗЕЛЕНОДОЛЬСЬКА ТА НЕБАЙДУЖІСТЬ МЕШКАНЦІВ

Все під контролем. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ніч та ранок минули з сигналами повітряної тривоги. Але зараз все добре у всіх районах.
Посадовець побажав усім тихої неділі.
Окупанти знову обстріляли Зеленодольськ. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук доповів, що вчора рашисти знову обстрілювали Зеленодольську громаду зі ствольної артилерії та «Ураганів»:
– Ворожі обстріли прийшлися по населеним пунктам Велика і Мала Костромка. В Малій Костромці зруйновано одну господарчу споруду, друга внаслідок обстрілу згоріла. На щастя, люди не постраждали.
Заклики до обережності та подяка за небайдужістьГолова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, в зв’язку з напруженою ситуацією у Криворізькому районі, вкотре закликав мешканців утриматись від поїздок в напрямку міста Апостолове та Зеленодольської громади. Також нагадав про заборону підіймати і транспортувати незнайомі предмети:
– Один з таких небезпечних предметів зображено на фото. Це касета РСЗО, яка може детонувати в будь-який момент і стати причиною каліцтва або смерті.
Посадовець повідомив, що вчора у Нікополі затримали громадянина Японії, який фотографував дамбу та протилежний берег. СБУ здійснює відповідну перевірку. Євген Євтушенко подякував людям за небайдужість та нагадав, що фото-відеозйомка берегової лінії, блокпостів, військовослужбовців, військових об’єктів і техніки забороненаЯкщо ви стали свідком подібних дій, треба негайно телефонувати до поліції – за номером “102”.
 
Тримаємось та віримо у нашу Перемогу. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що на Криворізькому напрямку фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, але перебуває під повним контролем ЗСУ і Військової адміністрації:
– За офіційною інформацією Міністерства Оборони України, ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці. При цьому рашисти продовжують обстріл населених пунктів уздовж всієї лінії зіткнення.
Посадовець зазначив, що він тримає на контролі роботу комунальних підприємств міста, приділяє увагу спілкуванню з мешканцями:
– З одного боку, добре, що люди спокійні, але не варто забувати про те, що йде війна. Ворог продовжує запускати ракети типу «Іскандер», «Точка У», «Онікс» та «Калібр». Тому закликаю всіх не ігнорувати сигнали повітряної небезпеки та обов’язково йти до укриття, коли вони лунають.
Втрата Героїв. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що Зеленодольська громада отримала сумну звістку про загибель мешканців с. Мар’янське, які боронили рідну землю від агресора – РОМАНЮКА Івана Олександровича та ПОГОРІЛОГО Олексія Юрійовича.
Посадовець висловив слова щирого співчуття рідним полеглих Героїв:
– Щирі співчуття рідним! Світла пам’ять Захисникам України! Слава Героям!
Дмитро Невеселий також акцентував, що зараз проходять активні бойові дії ЗСУ по звільненню Херсонщини, досить поряд з громадою:
– Через це є небезпека для нашої громади. Тому будьте поряд із безпечними місцями. Ми все витримаємо! Ми разом! Допомагаємо нашим ЗСУ всім, чим можемо для якнайшвидшої Перемоги!
ПІДТРИМУЄМО КОЖНЕ СЛОВО ТА ВІРИМО У НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ НАД ВОРОГОМ! ЗНАЄМО – ЦЕЙ ДЕНЬ ОБОВ’ЯЗКОВО НАСТАНЕ! УПЕВНЕНІ – ВСЕ ДУЖЕ СКОРО БУДЕ УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11