40 днів світлої пам’яті Людмили ВИРВИ

      Сьогодні, 10-го червня, минає рівно 40 днів з тих пір, як на 53-му році життя, внаслідок важкої хвороби, відійшла у Вічність наша колега, людина світлої душі, відкритого і доброго серця – контролер продукції збагачення Відділу технічного контролю (ВТК) Покровського ГЗК – ВИРВА Людмила Леонідівна.
     Покровському гірничо-збагачувальному комбінату Людмила Леонідівна присвятила 34 роки сумлінної праці. Наша колега була люблячою дружиною, мамою, бабусею, надзвичайно позитивною, доброю, чуйною, світлою людиною, яка завжди прагнула допомогти та огорнути теплом тих, хто цього потребував найбільше. Її дуже любили в колективі, поважали за щирість та надихались оптимізмом, жагою до життя у всіх його проявах.
     Дізнавшись про онкологічне захворювання, сильна та енергійна жінка не здавалася, навпаки – трималася та відчайдушно боролась з підступним недугою. Лікарі не давали жодних гарантій і наполягали на довготривалому лікуванні, для чого було оголошено збір коштів через редакцію “ЗМ” та на інших платформах. Але, на жаль, хвороба стрімко прогресувала і попри всі зусилля рідних, знайомих та небайдужих людей, врятувати нашу дорогу колегу не вдалося…
     Трагічна звістка про те, що душа Людмили Вирви відлетіла на Небеса, застала зненацька, викликала відчуття спустошеності та глибокого суму… В памʼяті колег вона назавжди залишиться прекрасною людиною з лагідною посмішкою і відкритим серцем.
     Колектив Відділу технічного контролю та всього комбінату розділяє біль скорботи та висловлює щирі співчуття родині Людмили Леонідівни з приводу гіркої втрати.
     Нехай в обителі Господній її душа знайде спокій. Світла памʼять та Царство небесне…
Згадаймо тих, кого нема із нами,
Кого у нас забрали небеса.
Нехай у нашій пам’яті не в’яне
Їх незрівнянна у душі краса.

Згадаймо їхні усмішки, ніжні руки,
Проведені із ними кращі дні…
Їх душі там, де ближче десь до Бога,
Вони нас бачать, моляться за нас.





						

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11