Санкції проти росії: виконано на 45%

     Наразі виконано 45% санкційного Плану дій групи Макфола-Єрмака щодо посилення санкцій проти російської федерації. Про це керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив на своїй сторінці в Телеграм.

      Нагадаємо, що даний санкційний документ було підготовлено об’єднаною групою українських фахівців, під керівництвом Андрія Єрмака, та провідних міжнародних експертів найвищого рівня на чолі з американським політиком Майклом Макфолом.

     Виконанню плану на 45% сприяло ухвалення Євросоюзом шостого пакету санкцій.

     Реалізовані кроки Плану групи Макфола-Єрмака:

    • ЄС схвалив шостий пакет санкцій. Заборонений імпорт офшорної нафти з росії. До кінця року споживання енергоресурсу агресора має скоротитися на 90%.
    • «Сбєрбанк», ще два російських і білоруський банки були відключені від SWIFT. ЄС та Велика Британія заборонили страхування суден, які перевозять нафту.
    • Введені індивідуальні санкції, які торкнулися оточення путіна, включно з Аліною Кабаєвою.
    • Також союзниками були введені обмеження щодо яхт та літаків путіна. У росії заборонено багато високотехнологічних товарів та обладнання для виробництва.

      Не зупиняємось на досягнутому — попереду багато роботи, – написав Андрій Єрмак.

https://t.me/ermaka2022/707

      Так тримати! Впевнені, що санкційна зброя, у поєднанні з успіхами героїчних Збройних Сил України на полі бою, створить вибуховий ефект і стане запорукою Перемоги України! Нашої з вами спільної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11