8 червня, Дніпропетровщина: кордони області під надійним захистом ЗСУ, невимовна втрата Покрова та наполеглива праця на ПЕРЕМОГУ

Все спокійно, але треба бути уважними. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко зазначив, що в нашому регіоні, слава Богу, все тихо. Але при цьому посадовець попросив мешканців регіону не втрачати пильності: коли вмикається сирена, обов’язково йти до укриття.

Наслідки обстрілів Криворіжжя. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що після ворожого обстрілу с.Велика Костромка Криворізького району були пошкоджені 3 житлові будинки, 2 господарчі будівлі та альтанка, а також газопровід й електромережа в одному з домоволодінь.

За офіційною інформацією, наразі електро- та газопостачання вже відновлено.

Що стосується обстановки в області, то вона знаходиться під цілковитим контролем ЗСУ, – акцентував Микола Лукашук.

Очільник облради додав, що днями міністр оборони Олексій Рєзніков на Міжнародному безпековому форумі GLOBSEC-2022 сказав, що, за оптимістичними прогнозами, війна в Україні може закінчитися ще до кінця цього року. Це можливо за умови консолідації міжнародних зусиль:

Ми відчуваємо підтримку союзників, але не повинні забувати, що самі маємо залишатися згуртованими й надалі. Тому працюємо на Перемогу, кожен на своєму місці. Віримо в ЗСУ, віримо в Президента та у власні сили. Ми все зможемо, бо ми – українці!

Ситуація під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко поінформував, що у районі все спокійно: бойових дій, техніки та живої сили окупантів немає:

Події відбуваються в традиційному трикутнику: завдання з оборони району – Територіальна оборона – волонтерство, – відзначив посадовець.

Євген Вячеславович повідомив позитивні новини: Польща та Україна підписали контракт на постачання зброї загальною вартістю близько 630 мільйонів доларів. Це допоможе нашим Захисникам і надалі ефективно звільняти рідну землю від окупантів.

Загинув наш земляк. Мер Покрова Олександр Шаповал повідомив, що місто втратило ще одного Героя:

Захищаючи рідну землю, загинув наш земляк, 56-річний команди мотопіхотного відділення, молодший сержант ДАНІЛОВ Олександр. Світла пам’ять Герою та співчуття рідним.

Олександр ДАНІЛОВ – наш колега. Він майже 30 років пропрацював на гірничо-збагачувальному комбінаті. Останнє місце роботи – Чкаловська збагачувальна фабрика.

Весь колектив підприємства висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Прощання із Захисником відбудеться завтра, 9-го червня, о 10.00 на бульварі Шевченка.

Ворог намагається повернути втрачені позиції. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів про оперативну обстановку на Криворізькому напрямку. За його словами, вона зберігається напруженою, але знаходиться під повним контролем Збройних Сил України. Наші військові проявляють справжні мужність і героїзм.

За інформацією Міністерства оборони України, з метою відновлення раніше втрачених позицій, ворог, за підтримки артилерії та армійської авіації, намагався провести наступальні дії у напрямку селищ Лозове і Біла Криниця. Але отримав відсіч, тому успіху не досяг. Окупанти продовжують нести втрати в живій силі і техніці, – зазначив Олександр Вілкул.

За словами посадовця, ворог продовжує обстріли по усій лінії зіткнення із застосуванням реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, танків і мінометів.
Олександр Вілкул також додав, що у місті триває серйозна робота зі зміцнення оборони і матеріально-технічного забезпечення військових частин.

Тримаємо свій фронт! Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий доповів, що ситуація у громаді під контролем. Посадовець зазначив, що всі родини з дітками до 1 року, які проживають на території Зеленодольської громади, мають право на отримання гуманітарної допомоги. Для цього їм потрібно звернутися до місцевої ради.

Дуже прошу всіх згуртуватися та продовжити допомагати військовим, кожен на своєму фронті. Адже тільки спільними зусиллями ми зможемо Перемогти окупантів і визволити Україну від цієї нечисті!

Ані на мить не втрачаємо віри у наших Захисників і власні сили! Ми обов’язково вистоїмо і будемо Переможцями у цій страшній війні! Здолаємо ворога заради мирного майбутнього наших дітей! Доведемо всім, що наша Україна – надзвичайно сильна та найкраща у всьому світі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11