“Ярмарок професій” разом з Покровським ГЗК

     Під час воєнного стану в Україні наше підприємство продовжує працювати, підтримуючи економічний фронт міста, області і всієї країни. Як відомо, до нас зʼїжджаються вимушені переселенці з різних “гарячих точок”, охоплених бойовими діями. Адаптувавшись на новому місці, більшість із них переймаються пошуками роботи, як джерела існування. На ринку праці у Покрові головним роботодавцем виступає містоутворююче підприємство – гірничо-збагачувальний комбінат. Враховуючи це, тісна співпраця між Державною службою зайнятості та комбінатом є цілком логічною. Днями це у черговий раз було підтверджено на зустрічі роботодавця з потенційними працівниками.

     Захід що носив назву “Міні-ярмарок” презентували директор та начальник Відділу взаємодії з роботодавцями Покровської міської філії Дніпропетровського обласного Центру зайнятості – Оксана Кравченко та Олена Шаталова. Сюди, у якості спікера, було запрошено начальника Відділу кадрів та навчання Покровського ГЗК Олександра Галаніна.

     Перш за все, Олександр Олександрович розповів про структуру та концепцію нашого підприємства, а також наявні актуальні вакансії. Зазначив, що наразі найбільш затребуваними на виробництві є такі робітничі професії: “Слюсар (електрослюсар) черговий та з ремонту устаткування”, “Електрогазозварник”.

     Олександр Галанін підкреслив, що у нас створені всі умови для особистісного та карʼєрного зростання працівників, які прагнуть розвиватися. Окрім соціальних гарантій, є можливість опанувати суміжні професії. Головне – мати бажання працювати і розвиватись:

     – Якщо людина не має робочої професії, але має бажання, а це – головне, то на комбінаті можна пройти навчання за обраним фахом. Нас цікавить довгострокова співпраця з надійними та відповідальними людьми, які зацікавлені в роботі і дотримуватимуться правил трудової дисципліни, – розповів керівник Відділу кадрів та навчання.

     Діалог проходив у форматі жвавої дискусії. Присутні мали змогу поставити запитання представнику роботодавця і отримували на них вичерпні відповіді.

     У післямові керівники Центру зайнятості та комбінату обговорили перспективи подальшої співпраці на найближчий час. За словами Олександра Олександровича, після здачі екзаменаційних робіт вже влітку на підприємство зможуть влаштуватися випускники Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Адже специфіка цього навчального закладу орієнтована на задоволення кадрових потреб нашого підприємства.

     Оксана Іванівна та Олена Володимирівна щиро подякували керівництву комбінату за надану можливість забезпечення людей робочими місцями, що життєво необхідно в наш нелегкий час.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11