31 травня, Дніпропетровщина: обстріли Криворіжжя, допомога постраждалим дітям та впевненість у нашій Перемозі

Криворіжжя знову під обстрілами. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ніч минула більш-менш спокійно. Але, за словами посадовця, ворог продовжує обстріли Криворізького району:

Знову рашисти вдарили по Зеленодольській громаді. Дякувати Богу, люди не постраждали.

Область рятує поранених дітей. Очільник обладміністрації повідомив, що з початку повномасштабної війни лікарні регіону прийняли 76 поранених дітей. Трьох, на жаль, врятувати не вдалося.

Наші маленькі пацієнти – з Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей. І майже у кожного з них осколкові поранення та складні переломи. Найменшому постраждалому від рук окупантів – всього 2 рочки. Наразі у лікарнях Дніпропетровщини залишаються 8 дітей, двоє з яких у важкому стані. Лікарі не відходять від них, надаючи всю необхідну медичну допомогу, – розповів Валентин Резніченко.

Посадовець додав, що область продовжує приймати поранених дітей з «гарячих точок» України, де тривають запеклі бої з загарбниками. Він запевнив, що медзаклади забезпечені всім необхідним, щоб і надалі продовжувати цю потрібну роботу з порятунку дитячих життів.

Працюємо на спільну Перемогу! Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав вищезазначену інформацію, розповівши, що вчора ворог знову обстрілював територію Апостолівської громади. На щастя, власне населені пункти не зачепило.

За словами очільника облради, наразі ситуація в регіоні спокійна та контрольована. Ворожих військ на Дніпропетровщині немає:

Критична інфраструктура функціонує, область живе мирним життям, наскільки це можливо, завдяки нашим Захисникам. Працюємо на спільну Перемогу.

Все під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що у районі все спокійно. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.

Частина жителів чує, як на інших територіях працює артилерія ЗСУ, тому не слід непокоїтися. Вчора вдень один з ТГ-каналів написав про вибухи в селі Покровське. Заспокойтесь будь ласка, мова йде про населений пункт в іншому районі області, – надав інформацію Євген Євтушенко.

Складно, але ми однозначно вистоїмо! Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів про те, що ситуація на Криворізькому напрямку зберігається напруженою, але вона стабільна, знаходиться під цілковитим контролем Збройних Сил України.

Як акцентував Олександр Юрійович, ворог, не маючи ані тактичного, ані стратегічного успіху, продовжує підступно обстрілювати всю лінію зіткнення:

Так, вчора під удар потрапили Зеленодольська та Апостолівська громади Криворізького району. Люди, на щастя, не постраждали. Також були обстріли в районі Осокорівки, Нововоронцовки й інших населених пунктів. Більше того, орки обстрілюють і окуповані ними ж населені пункти, мабуть для картинки своєї пропаганди.

Що стосується ситуації у Кривому Розі та районі, то вона повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Вся інфраструктура працює стабільно, місто посилено патрулюється загонами поліції та нацгвардії.
Окрім цього, на всіх напрямках від міста – як більш, так і менш небезпечних, тривають фортифікаційні роботи, будуються нові укріплення на всіх лініях оборони.

Зберігаємо витримку і спокій, обов’язково дотримуємося усіх правил і вимог воєнного стану. Віримо в Збройні Сили і нашу Перемогу! – резюмував Олександр Вілкул.

Ми Переможемо, і це точно! Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що доба минула більш-менш спокійно. Ситуація у громаді – під цілковитим контролем ЗСУ.

За словами посадовця, він відвідав с.Мар’янське, привіз мешканцям гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та ліків. Також зазначив, що величезну підтримку люди одержують завдяки праці волонтерів.

Я надзвичайно вдячний всім, хто працює для допомоги нашим людям. Ви робите дуже гарну справу! Пам’ятайте, що ми Переможемо рашистів, і це точно! Тому продовжуємо наближати день нашої спільної Перемоги! – зазначив Дмитро Невеселий.

Кожен з нас знає, що Перемога однозначно буде за Україною. Адже українці – незламний народ, котрий протистоїть вселенському злу, а також захищає своє право на незалежність і волю! Віримо, що настане той день, коли замість сирен та вибухів у домівках кожного з нас царюватиме Перемога! Не втрачаємо запалу, разом працюємо задля щасливого майбутнього вільної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11