29 ТРАВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: 2 АВІАУДАРИ ПО КРИВОМУ РОГУ, ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ТА ВІРА В ЗСУ

Ворог вдарив ракетами по Кривому Рогу. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів про те, що вчора окупанти здійснили 2 авіаудари по Кривому Рогу:
– Дві ракети влучили у промислове підприємство. В результаті маємо сильні руйнування. Інформаціяпро постраждалих уточнюється. На місці працюють рятувальники.
Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що «прильоти» у Кривому Розі прийшлися на передмістя.
– Нелюди-росіяни зіпсували День міста, котрий вчора святкували криворіжці, — повідомив посадовець.
Також було зазначено, що наразі окупантів в області немає, і за це велика подяка нашим мужнім Збройним Силам України.
Ситуація під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що з поганих новин в області – ракетні обстріли у Кривому Розі, а ось позитивні полягають в успіхах військових на Херсонському напрямку.
За словами Євгена Вячеславовича, бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.
Допомагаємо переселенцям. Міський голова Покрова Олександр Шаповал акцентував, що місто вчергове отрималогуманітарну допомогу для вимушених переселенців від команди «Єдність і Розвиток». Продуктові набор були видані понад 200 родин вимушених переселенців.
Очільник міста особисто зустрівся з Михайлом Поперечнюком та партнерами з США, Великобританії Меттьюта Річардом, обговоривподальші шляхи співпраці.
– Дякую за підтримку громади, підтримку тих людей, які через війну втратили свої домівки. Разом ідемо до Перемоги!– відзначив мер Покрова.
Рашисти вщент зруйнували промислове підприємство. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що вчорашні «прильоти» вщент зруйнували один із заводів, розташований у промисловій зоні міста.
За словами посадовця, у ліквідації наслідків пожежі, яка виникла в результаті ракетних ударів задіяні підрозділі рятувальників. Вони ще працюють, тому інформація щодо постраждалих уточнюється.
А от вночі ворог продовжував обстріли території Криворізького району з артилерії, є двоє постраждалих.
– Приводу для евакуації людей з Кривого Рогу наразі я не бачу. На території міста та району орків немає, вони зосереджені на Херсонщині – за 50 км від кордонів Дніпропетровської області. Якщо виникне небезпека та необхідність евакуації мешканців з прифронтової зони в іншу частину міста, у нас вже є такий досвід. Та поки що я такої необхідності не бачу, – зазначив Олександр Вілкул.
Подяка нашим ЗСУ. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий написав, що протягом минулої добинаселені пункти Зеленодольської громади не зазнали обстрілів:
– Ми чуємо, як гучно працюють хлопці. Це – звуки жорстких боїв на території Херсонської області. Тому попрошу всіх не панікувати. Ситуація під повним контролем ЗСУ.
 
Попри все, що наразі відбувається, не втрачаємо віри у наших мужніх Захисників! Вони – дійсно найкращі, адже цілодобово захищають наш спокій та впевнено нищать ворога. Не втомлюємося дякувати їм за це! Віримо, що вистоїмо та Переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11