ЩИРО ВІТАЄМО ОСВІТЯН, УЧНІВ ТА БАТЬКІВ ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

     Сьогодні – особливий день для всієї освітньої, учнівської та батьківської спільноти Покрова. День, який супроводжувався вранішньою метушнею, піднесеним настроєм, святковим вбранням, радістю та сумом, надзвичайними емоціями та переживаннями. Останній дзвоник – це завжди так зворушливо і щиро! Саме 27-го травня його звук мав пролунати на всіх шкільних подвір’ях та сповістити про завершення навчального року, початок літніх канікул та вступної кампанії. Все це (як і багато іншого, не менш важливого та значущого) мало б бути… Але не сталося… через підступне вторгнення російського агресора на територію нашої рідної України.

     Цей навчальний рік був найбільш особливим і незабутнім для всіх нас. Спочатку пандемія коронавірусу, а потім – жахіття війни, позбавили наших дітей можливості нормально навчатись, спілкуватись з однолітками, здобувати нові знання і крок за кроком набувати такого необхідного освітнього досвіду. Що там казати, коли ми втратили сотні дитячих життів, шкільних будівель… Але не розгубили найважливішого – віри у наш спільний ПЕРЕМОЖНИЙ день.

     Попри всі страхи, труднощі, проблеми і негаразди, наші школярі продовжували наполегливо навчатись в онлайн-форматі. Вони брали участь в олімпіадах, різноманітних конкурсах, вікторинах та змаганнях, демонструючи блискучі результати. Ми пишаємося Вами, Ви – гідне майбутнє Покрова та всієї України. Так вважає і начальник управління освіти Ольга Матвєєва, котра звернулась до школярів Покрова з такими словами:

     – Незважаючи на навчання в онлайн-умовах,здобувачі освіти впевнено оволодівали новими знаннями та, як результат, мають численні досягнення. Пишаємося нашими дітьми!

     Як сповіщає Офіційний сайт Покровської міської ради, навчальний рік 2021-2022 закінчили 3984 учні, серед яких 34 – з родин-переселенців. Високі досягнення продемонстрували – 260.

     Зі школою попрощались 173 випускники. За значні досягнення у навчанні, 14 з них мають Золоту медаль, а 4 – Срібну.

     352 учні 9-х класів отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. А свій перший, дуже нелегкий, шкільний етап закінчили 380 першачків.

     Ми щиро вітаємо всіх учасників освітнього процесу із закінченням навчального року. Разом віримо у те, що наступний розпочнемо на шкільних подвір’ях, радіючи початку нового, мирного, етапу у житті кожного українця.

     Дорогі наші учні, Ви – неймовірно мужні і сильні, Ви – найрозумніші у світі. Пишаємося Вами і від усього серця бажаємо тихого літнього відпочинку. Нехай ніщо не затьмарить чисте небо над кожною родиною. Нехай тепле літнє сонечко подарує Вам гарний настрій та наблизить мирне майбуття.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11