Геннадій Корбан про ранкові ракетні удари у Дніпровському районі

     Голова Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан прокоментував ранкову авіатаку рашистів в ефірі телемарафону на «ДніпроTV».

     Вранці 27-го травня росія завдала ракетного удару по полігону Нацгвардії в Дніпровському районі, розповів в ефірі «ДніпроТБ» голова тероборони Дніпра Геннадій Корбан. За його даними, ракета потрапила до казарми, де була «невелика кількість людей», в результаті — «близько 10 загиблих і 30-35 людей поранених».
Корбан повідомив, що окупанти вдарили з Ростовської області крилатими ракетами «Іскандер-К» – не балістичними. Усього ворог запустив три ракети – одна потрапила в ціль.
     – Це при тому, що військові намагалися дотримуватися запобіжних заходів, і більшість особового складу було розосереджено по території«, додав він.
За словами Корбана, є наказ глави Міноборони про те, що в одному місці не можна зосереджувати понад 20 військовослужбовців.
     Він додав, що «фізично складно» розподіляти по одному-два бійці, навіть у військових наметах.
     –
Це війна, підсумував очільник ТрО Дніпра.

https://news.liga.net/region_news/news/raketnyy-udar-po-poligonu-natsgvardii-v-dnepre-okolo-10-pogibshih-desyatki-ranenyh-korban



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11