26 травня, область: обстріли прикордонних територій та непохитна міць Дніпропетровщини

Обстріли Криворіжжя тривають. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ніч майже для всіх районів області минула більш-менш спокійно. Але Криворіжжя знову потрапило під ворожі обстріли:
– Опівночі ворог вдарив з артилерії по Апостолівській громаді. Дякувати Богу, людей не зачепило,– відзначив посадовець.
Також він поінформував, що вчора в небі над Дніпропетровщиною наші Захисники збили безпілотник. За словами Валентина Резніченка, за добу в Україні таких ворожих розвідувальних літальних апаратів було знищено 11 одиниць.
 
Дніпропетровщина – під надійним захистом ЗСУ. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук поінформував, що протягом вчорашнього дня ворог не залишав у спокоїКриворізький район:
– Зі ствольної артилерії окупанти вдарили по Великій Костромці. Під обстріл потрапила територія дитсадка та церкви, є руйнування і житлових будинків. На щастя, без постраждалих. По обіді ворог поцілив по селу Мар‘янське, що також у Криворізькому районі: там теж пошкоджено житловий будинок, зачепило газопровід. Постраждалих немає.
Як відзначив очільник облради, окупанти продовжують обстрілювати позиції наших захисників на межі Дніпропетровщини та Херсонщини:
– Але в нашу область оркам дорога закрита. Наразі в регіоні немає жодного російського солдата. І не буде.За це ми дякуємо нашим мужнім ЗСУ, які щомиті стоять на сторожі спокою мешканців нашої Дніпропетровщини.



Не падати духом та вірити у нашу спільну Перемогу! Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко написав про те, що вчорашній інфопростір для нашого регіону виявився складним:
– Затяжна повітряна тривога, пожежа на протилежному березі водосховища, обстріли на Херсонському напрямку та чутки про концентрацію сил окупантів на Запорізькому іКриворізькому напрямках.
Не дивлячись на подібні новини, ситуація на Нікопольщині – контрольована та спокійна. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.
Євген Вячеславович додав, що триває співпраця з представниками місцевого самоврядування, волонтерами. Тероборона укріплює позиції та проводить тренування.
Він закликав усіх не падати духом та вірити у нашу спільну Перемогу!
 
Ворог обстрілює прикордонні території. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул в ході традиційного брифінгу доповів про те, що рашисти не припиняють артилерійські обстріли на всій лінії зіткненні. Зокрема, у Криворізькому районі було обстріляно Широківську громаду в районі села Кошове та околиці міста Апостолове. Жертв немає.
– Окрім цього, на лінії зіткнення ворог вів обстріли в районах Нововоронцовки, Добрянки, Осокорівки, Новоолександрівки, Трудолюбівки та Новопавлівки. Також під обстріл потрапив населений пункт Твердомедово біля Білої Криниці. Важкі поранення отримав цивільний мешканець, він доставлений до Кривого Рогу і за його життя борються наші лікарі, – повідомив Олександр Вілкул.
Він додав, що орки продовжують тактику випаленої землі та залякування. Б’ють свідомо за мирними населеними пунктами та об’єктами:
– Але жодним обстрілом ворогові нас не залякати. Усі частини ЗСУ перебувають на своїх позиціях та успішно виконують поставлені завдання. Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі знаходиться під повним контролем наших Збройних Сил та Військової адміністрації.Тому віримо у ЗСУ та спільну Перемогу!
 
Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що минула доба була складною для громади, тому що майже вся територія потрапила під ворожі обстріли:
– Для рашистів немає нічого святого. Орки руйнують житлові будинки, під обстріли навіть церква потрапила. Та я вірю, що ми вистоїмо, не зробимо ані кроку назад, тому що ми – незламний народ, котрий знаходиться на своїй землі, і разом зуміємо відстояти її незалежність. Обіцяю, що після нашої Перемоги ми все відновимо, і наша громада стане найквітучішою у всій Україні! Все буде добре!
 
Ми також знаємо, що українці зуміють відстояти незалежність та виженуть ворогів з рідної землі. Для цього ми повинні продовжувати наполегливо йти до нашої спільної мети – ПЕРЕМОГИ! І ні на мить не зупинятися у бажанні її досягти! Всім спокійного та мирного дня!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11