УПЕВНЕНО РУХАЄМОСЬ ВПЕРЕД

     Новий трудовий тиждень на комбінаті розпочато. Сьогодні на виробничих нарадах, під керівництвом Голови правління Сергія Шуваєва і технічного директора Віктора Бондарця, розставлені пріоритети діяльності підприємства.
     Виробництво. Наразі основні виробничі завдання комбінату сконцентровані на запуску р/к №6 Північного кар’єру після першого етапу переміщення конвеєрів та паралельного ремонту роторного екскаватора. Комплекс не зумів швидко стати до виконання травневих завдань. Над його введенням у роботу працюють наладчики з Центральної енерголабораторії. Якщо продовжити говорити про цей підрозділ, то зусилля ремонтних служб і екіпажу зосереджені на проведенні капітального відновлення ЕК №175. Поряд з головною роботою – ремонтом зубчастого вінця, заміни потребує ще й рейкове коло, чим значно ускладнюється ситуація. Але Служба головного інженера шукає оперативні шляхи її вирішення.
     Триває переміщення конвеєрів і на верхньому р/к №9 Чкаловського кар’єру №2, а разом з ним – ревізія основних вузлів машини. 26-го травня комплекс планують запустити в роботу.
     Але після цього стартує другий етап планового переміщення вибойних конвеєрів в окисних кар’єрах, аби звільнити фронт робіт для їхніх нижніх горизонтів.
     До кінця місяця максимально інтенсивно треба попрацювати у напрямку вивезення руди і стабілізації її якісних показників.
     Фабрики потенційно справляються із своїми завданнями. Чкаловська вже завтра має закінчити виробничу програму травня і зупинитись на плановий ремонт, а Олександрівська – впоратись із збільшеним об’ємом.
     Важливі векториПід час наради керівників функціональних підрозділів обговорювалась низка інших важливих питань.
     Одне з них – відмова від будь-яких російських маркерів у роботі. Наразі це стосується транспортних цехів, а саме – техніки та складових, котрі знаходяться на їхньому балансі.
     Директор з охорони праці Юрій Голов відзвітував про завершення монтажу сучасної системи протипожежної сигналізації на роторних комплексах. Він також акцентував увагу на проведенні протипожежних тренувань та занять з надання першої домедичної допомоги.
     Директор з управління персоналом Олег Черьомушкін поінформував присутніх про те, що на комбінаті триває процес навчання. Наразі у ньому задіяний 141 працівник. Обговорили і питання подальшого кадрового “омолодження” підприємства, за рахунок учнів Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, котрі з вересня проходитимуть практичне навчання на базі комбінату.
     Керівники підприємства також не забули про всебічну допомогу ЗСУ, яка постійно надається підприємством і кожним його співробітником. Зокрема, і в плані захисного екіпірування наших працівників, котрі зараз боронять Україну від російського агресора.
     Актуальним для міста залишається заборгованість за послуги водопостачання і водовідведення. Покровводоканалом надано списки боржників, серед яких є і працівники нашого комбінату. Керівництво звертається до них із наполегливим проханням якнайшвидше виправити ситуацію. Це можливо зробити шляхом погашення боргу або укладання договору реструктуризації. Ми маємо зрозуміти, що від сплати за комунальні послуги залежить їх стабільна подача та заробітна плата обслуговуючого персоналу.
     Отже, працюємо! Тримаємось разом! Віримо у наші ЗСУ! Наближаємо ПЕРЕМОГУ України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11