16 травня, Дніпропетровщина: спокійна ніч, гарні новини з фронту та гучні привіти «окупантам»

     “Ніч видалася на диво спокійною”, зазначив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. І додав:

      – Ранком знову «кричала» сирена… Зараз все нормально. Ідемо на роботу і продовжуємо працювати на перемогу.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko/posts/373600678135306

     Без ворожих обстрілів і без надзвичайних ситуацій. Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:

      – Станом на цю хвилину в громадах області ситуація стабільна. Окупантів на нашій території немає. Нехай новий робочий тиждень буде продуктивним. Мирного дня!

https://www.facebook.com/nbankr/posts/5408159949214833

     На Харківщині ЗСУ вийшли на державний кордон України! Такою гарною новиною останньої доби поділився голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. Це вже підтвердило міністерство оборони.

      Євген В’ячеславович доповів, що в нашому районі все спокійно. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає. Критична та соціальна інфраструктура функціонує.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1141711086680028&id=100025234411163

     Успіхи ЗСУ та допомога переселенцям. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул акцентував, що весь минулий тиждень ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі залишалася напруженою, але стабільною та повністю контрольованою ЗСУ та Військовою адміністрацією. Лінія фронту на найнебезпечнішому південному напрямку проходить у Херсонській області. Наші Захисники “привітали” загарбників результативним “салютом”:

     – Не маючи успіху у своїх планах, орки продовжують тактику випаленої землі та масованих обстрілів мирних населених пунктів. Цього тижня не минуло жодного дня без обстрілів і сьогодні також лунали по всій лінії зіткнення – були прильоти з «Ураганів» у Широківській громаді. Орки застосовують усі види РСЗВ, ствольну артилерію, міномети. Застосовують також варварські засоби – фосфорні та касетні боєприпаси, заборонені в усьому світі. Б’ють по мирних селах, по об’єктах мирної інфраструктури, житлових будинках та навіть колонах з біженцями. Але у відповідь по всій лінії боєзіткнень Збройні Сили України виконують усі поставлені бойові розпорядження. Нашими військовими проводяться успішні операції, які припиняють плани ворога перейти до наступальних дій. Ворог зазнає серйозних втрат у живій силі та техніці.

     Олександр Вілкул повідомив, що у Кривому Розі вже понад 55 тисяч вимушених переселенців. Ще близько 110 тисяч пройшло транзитом. Більше 850 квартир надали криворіжці переселенцям за програмою «Прихисток», і щодня їх кількість зростає. На останок посадовець подякував землякам за допомогу: За сухими зведеннями про те, що у нас все нормально – титанічна праця наших військових та всіх криворожан. Дякую кожному! Немає сумнівів – ми вистоємо та переможемо!

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul/videos/696007818289771

     Гучно нищимо окупантів. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий заспокоїв жителів громади:

      – Цілий день гучно надворі, але це працюють наші хлопці, змішуючи свино-собак з нашою землею. Хлопці просуваються і намагаються звільняти села на Херсонщині, тому робимо все можливе, щоб допомагати їм в цьому. Разом ми будемо наближати нашу ПЕРЕМОГУ!

https://www.facebook.com/100013474629316/videos/1036621416954352/

      Дякуємо нашим Захисникам, що міцно тримають кордони Дніпропетровщини і боронять цілісність всієї країни! Віримо в Збройні Сили України, які безстрашно долають підступного ворога! Працюємо не покладаючи рук, допомагаємо нашим відважним військовим, всіма силами наближаємо спільну ПЕРЕМОГУ України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11