“Перемагаємо на різних фронтах”

     Так про першу в історії ПЕРЕМОГУ Збірної України в Дефлійських іграх висловився на своїй сторінці у Фейсбук Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Вдвічі приємніше, що майже третина медалей різного ґатунку приїде до Дніпропетровщини. Якщо до цього вагомого здобутку додати Євробачення і офіційну заяву Фінляндії та Швеції про намір вступити в НАТО, то можна констатувати потрійну ПЕРЕМОГУ для нашої держави. Чому? Дізнаєтесь з нашого повідомлення.

Спортивна перемога

     Національний паралімпійський комітет України повідомляє, що наша збірна з великим відривом перемогла у медальному заліку Дефлімпійських ігор-2021, які завершилися вчора в Бразилії. Українські спортсмени з вадами слуху здобули 138 медалей.

     Змагання тривали з 1 по 15 травня у Бразилії. За цей час українська збірна здобула 62 золоті, 38 срібних та 38 бронзових медалей. Таким чином, наша команда побила свій попередній рекорд із кількості нагород та золотих медалей на Дефлімпійських іграх.

     – У нас 138 медалей. Майже третина з них приїде до Дніпропетровщини 19 золотих, 10 срібних та 12 бронзових. Наші спортсмени вибороли нагороди у кульовій стрільбі, легкій атлетиці, плаванні, карате, тхеквондо, дзюдо, баскетболі. Найкращий здобуток регіону за 30 років… Дякую за крутий результат, – прокоментував очільник області Валентин Резніченко.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

     Другою у медальному заліку була збірна США, яка здобула 54 медалі, третьою – Іран з 40 медалями. Закономірно, що до цьогорічних Дефлімпійських ігор не допустили росію та білорусь.

https://ukrayina.pl/ukrayina/7,183471,28456638,1044-1077-1092-1083-1110-1084-1087-1110-1081-1089-1100-1082-1110.html

Перемога на Євробаченні та офіційний вступ Швеції і Фінляндії в НАТО

     Це ще дві гучні Перемоги України, про які на своїй сторінці у Фейсбук розповів Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:

     – Після перемоги України на Євробаченні, з’явилася ще одна, не менш крута новина: Швеція та Фінляндія офіційно прийняли рішення вступити в НАТО. Чуєте тріск? Так тріщать по швам нерви у когось в москві. Чому?

     У своєму поясненні ситуації керівник повідомляє, що нині росія контролює Балтійське море лише зі сторони калінінграда і санкт-петербурга. З півдня узбережжя контролюють Латвія, Литва, Естонія, Польща, частково Німеччина. З півночі – Швеція та Фінляндія. Тобто, якщо ці дві держави стануть членами НАТО, під контроль альянсу відійде близько 90% узбережжя Балтійського моря. І острів Готланд, з якого можна контролювати майже всю акваторію Балтики. Як для оборони, так і для атаки. Також після вступу Фінляндії сухопутний кордон альянсу з росією зросте удвічі – до 2600 км.

     – З огляду на це росіянам, скоріш за все, доведеться додатково перекинути свої сили на узбережжя Балтійського моря. Це суттєво послабить їхні позиції в Україні. А тут вже чим гірше для рф – тим краще для нас. Цинічно? Не думаю. Тому стежимо за перебігом подій і тримаємо кулаки, щоб вступ Швеції та Фінляндії до альянсу стався якнайшвидше, – підсумував Микола Лукашук.

https://www.facebook.com/nbankr

     Ось такими ПЕРЕМОЖНИМИ, у спортивному, культурному та зовнішньополітичному сенсі, стали минулі вихідні для України! Гарний заділ для хепі-енду, Вам не здається?! Отже, тримаємось зазначеного курсу і продовжуємо здобувати ПЕРЕМОГИ на всіх фронтах!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11