28 КВІТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

     Сьогодні в Україні – День охорони праці, який цьогоріч проходить під гаслом «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я». Цей девіз досить змістовний, він спонукає до ґрунтовної уваги та актуалізації питання організації належних умов для праці людей, збереження їх життя та здоров’я. На нашому комбінаті цей напрямок є дуже важливим, тому належну організацію відповідних заходів та контроль за їх виконанням забезпечує команда справжніх професіоналів своєї справи – Служба охорони праці.

     Вони розробляють і будують, створюють і перевіряють, запроваджують та запобігають, виміряють та контролюють, вказують та акцентують, вимагають і карають, тестують та атестують, допускають та відстороняють. Тобто, роблять все, від них залежне, аби обладнання експлуатувалось з дотриманням чітких вимог і правил, робоче місце кожного працівника було належним чином облаштоване та убезпечене, а персонал – захищений від виробничих ризиків.
У цей день ми віддаємо належне фахівцям, котрі у нелегкі часи пандемії та військових дій, тримають свій важливий фронт. Вони в жодному разі не відступають від звичних принципів, діють за наміченими планами та інструкціями – проводять перевірки та вимагають дотримання ще більшої дисципліни і культури виробництва, бо наразі збереження життя та здоровя людей – найбільша цінність.
     Тож, сьогодні вітаємо спеціалістів, відповідальних за охорону праці, шануймо ветеранів цієї трудової ниви, пам’ятаємо тих, хто травмувався та загинув на виробництві.

     Дорогі наші колеги, весь колектив комбінату бажає Вам наснаги, сили та витримки у Вашій нелегкій і надзвичайно відповідальній справі. Ми знаємо, що за Вашими зовнішніми суворістю та принциповістю прихована щира і справжня турбота про кожного з нас. Саме Ви переймаєтесь тим, щоб ми почувалися захищеними на роботі та поверталися додому неушкодженими. Ми з розумінням та повагою ставимося до Ваших професійних обовʼязків і щиро дякуємо за відданість улюбленій справі, яку Ви виконуєте з благородною метою — збереження життя та здоровʼя трудового колективу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11