Комбінат за тиждень: курс на виконання плану, подяка за підтримку ЗСУ, донорство та Великодні вітання

     Передвеликодній трудовий тиждень для нашого комбінату пройшов традиційно активно, як у виробничому, так і в інших корисних напрямках. Що саме відбувалось і на що звертали увагу на підсумковому селекторі – коротко про головне.

     Перш за все, Голова правління нашого підприємства Сергій Шуваєв подякував всьому колективу за перерахунок одноденної заробітної плати за квітень в фонд Збройних Сил України, на підтримку армії. Загальна сума перелічених коштів склала 1 млн 990 грн.

     – Це вже другий внесок нашого колективу в Перемогу України. Якщо підсумувати, то ми з Вами зміцнили обороноздатність української армії на 4,1 млн грн, перерахувавши одноденний заробіток у березні та квітні. Я щиро вдячний кожному працівнику комбінату за внесок у гідну справу захисту нашої Батьківщини, – прокоментував керівник підприємства.

     Крім цього, сьогодні ще 10 наших працівників стали донорами крові, яка врятує життя пораненим героям і цивільним людям, котрі постраждали від ворожих куль. До речі, за весь період військових дій донорами стали 120 працівників комбінату. 

     Щодо виробничої ситуації… Наразі особлива увага направлена на стабілізацію роботи роторних комплексів Чкаловського №2 та Північного кар’єрів. Технічний директор підприємства Віктор Бондарець дав вказівку керівникам цим підрозділів стосовно посилення контролю за справністю механічного та електричного обладнання гірничорозкривних машин. Для виконання виробничого плану комплекси мають працювати не менше 15-16 годин на добу.

     Працівникам АТЦ та кар’єрів також необхідно звернути увагу на стан доріг після дощів, де потрібно підсипати та привести магістралі у повну готовність для переміщення технологічного транспорту. Тривають і капітальні ремонти крокуючих екскаваторів у Покровському (ЕК №136) на Північному (ЕК №175) кар’єрах. Фабрики відновили свої сили під час поточних ремонтів, тому готові до роботи з випуску продукції. 

     Наприкінці наради керівники підприємства привітали трудовий колектив зі Світлим Великоднем! Побажали миру, міцного здоров’я, злагоди та любові у кожну родину! Віримо в нашу спільну Перемогу та Боже благословення кожного Захисника, який виборює незалежність та свободу для України, для щасливого майбутнього наших дітей!

     Відзначаємо Великдень, а в понеділок, 25-го квітня, виходимо на роботу (свята зараз не на часі) і продовжуємо працювати на нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11