Нескорені, день 2-й: блискучі перемоги, сильний командний дух і правда про війну

     Другий день спортивних змагань в Гаазі Нескорені Українці завершили черговими блискучими перемогами. Наша Національна збірна додала до свого заліку ще 5 медалей: 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзову. Таким чином, після двох днів змагань у скарбничці нашої команди вже 9 медалей – по 3 кожного ґатунку.

     На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися: Віктор Легкодух та Сергій Прядка, виборовши “золото” у штовханні ядра.

     “Срібло” у скарбничкусиньо-жовтих” несли: Рустам Росул у штовханні ядра, а також команда українських лучників – Дмитро Афанасьєв, Василь Стуженко й Сергій Калитюк.

     “Бронзову” медаль в стрільбі з лука виграла 18-річна Анна-Софія Пузанова – донька української волонтерки та парамедика Юлії Паєвської з позивним «Тайра». Жінка мала представляти Україну у складі нашої збірної, але напередодні її під Маріуполем взяли в полон російські загарбники.

     З неймовірними успіхами на “Іграх Нескорених” команду наших незламних воїнів привітав президент Володимир Зеленський.

      Як зазначила на пресбрифінгу Національної збірної заступник міністра у справах ветеранів Інна Драганчук, “окрім перемог на п’єдесталах, наша збірна виборює право доносити правду, максимально розповідаючи про те, що насправді відбувається в Україні, наскільки страшна війна росії проти України”. Інна Олександрівна також наголосила та тому, що світ має допомогти врятувати Тайру.

https://www.facebook.com/InvictusGamesTeamUkraine/

     Ось так наші сильні духом і тілом спортсмени вкотре доводять, що українці — нація нескорених. Наші ЗАХИСНИКИ — НЕЗЛАМНІ та НЕПЕРЕМОЖНІ. Завдяки Вам вся УКРАЇНА – Invictus!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11