Щиро вітаємо з Вербною Неділею!

     Традиційно, за тиждень до Великодня, ми зустрічаємо Вербну неділю, з особливими відчуттями, світлими надіями й святою вірою, в незламній єдності та з безмежною любовʼю до України.

     Для українців Вербна неділя – одне з головних християнських свят, що символізує перемогу життя над смертю. Цього дня в церкві освячують вербу. Під час богослужіння звертаються до Господа в молитві, яка нині звучить по-особливому.

     Через ганебний напад лютих загарбників, “тіло України кровоточить від живих ран”, а наші серця стискаються від невимовного болю. Спільне горе обʼєднало нас у єдиному пориві – з Божою поміччю вигнати нечисть, яка вдерлася на нашу землю. Ми молимось за Батьківщину, наших відважних Захисників, всіх українців. У кожного з нас в душі палає віра у те, що добро та справедливість переможуть. Сама природа допомагає нам, вказує на те, що так і буде. Недарма після зимового сну заплакана верба зігрілася весняним сонечком, зраділа, розцвіла і всміхається. Прадерево життя милує око своєю неперевершеною красою та витонченістю, виконує свою благородну місію – очищує воду та зцілює від хвороб.

     Тож, нехай ніжний цвіт верби, як символ нового життя, принесе в Україну такий жаданий мир і спокій, зцілить її болючі рани. Чекаємо вдома на наших хоробрих, нескорених Захисників з ПЕРЕМОГОЮ, яка, віримо, вже зовсім близько. А поки тримаємось та єднаємось, обіймаємо й тішимо наших дітей, дбаємо про батьків, допомагаємо нужденним. Ми, українці – одна родина, непорушна міць та фортеця, яка силою добра і любові, вистоїть і зміцніє, розквітне, як весняна верба, і засяє, як ясне сонце!

     Дорогі колеги, покровчани! Нехай з гілочкою верби у Ваш дім прийде милість Господня. Бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоровʼя, незламної віри, наснаги і мирного неба над УКРАЇНОЮ!

 

Адміністрація та профспілковий комітет

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11